7ID: Merrni foton e pasaportës në sekonda

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Krijoni një foto në madhësinë e pasaportës në telefonin tuaj me vetëm disa prekje. Pavarësisht nëse po aplikoni për një pasaportë, vizë ose ndonjë dokument tjetër, 7ID ju ka mbuluar. Aplikacioni ka kërkesa të përditësuara fotografike për dokumente të 170+ vendeve

7 ID: Zgjidhni foton burimore
7 ID: Zgjidhni llojin e fotos
7 ID: Konfirmoni zgjedhjen tuaj

Si punon

Bëni një selfie ose ngarkoni një foto nga galeria e telefonit tuaj

Zgjidhni një lloj fotografie. Zbuloni specifikimet për fotot e kërkuara për çdo dokument në mbarë botën

Madhësia e fotografisë, sfondi dhe shablloni i printimit do të vendosen automatikisht

7ID mbështetet nga Visafoto.com, një kompani që ka prodhuar me sukses mbi 500,000 fotografi pasaportash të miratuara nga agjencitë qeveritare.

7ID App logo

Foto të pakufizuara me një abonim të përballueshëm

Abonimi falas do të fillojë pas 90 ditësh, me opsione për ta përshpejtuar atë

Qasje në historikun e plotë të fotografive

Mbështetje për fotot me pagesë përmes bisedës brenda aplikacionit

Keni nevojë për besueshmëri shtesë për aplikacione të rëndësishme? Shërbimi ynë Ekspert i Fotografisë është këtu për t'ju ndihmuar!

Redaktim i pakufizuar i fotografive të pasaportës (kërkohet një abonim) Redaktimi i fotografive të pasaportës së ekspertëve
Ndrysho sfondin në të bardhë ose blu* Ndrysho sfondin në të bardhë ose blu (algoritme të avancuara)*
Ndryshoni madhësinë e figurës në madhësinë e kërkuar të fotografisë së pasaportës dhe vendosni një pozicion të kokës Ndrysho madhësinë e figurës në madhësinë e kërkuar të fotografisë së pasaportës dhe vendos një pozicion të kokës (algoritme të avancuara)*
Mbështetje 24/7
Në rast se fotografia juaj nuk pranohet, ne do ta zëvendësojmë atë falas

Jo vetëm një krijues fotografish pasaporte

Qëndroni të organizuar, qëndroni të sigurt. Aplikacioni që strukturon identitetin tuaj!

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Pyetjet e bëra më shpesh

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play