Gjeneruesi dhe ruajtja e kodit QR dhe barkodit: Aplikacion falas

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Kodet QR dhe barkodet janë bërë pjesë integrale e jetës sonë të përditshme. Nga qasja në faqet e internetit dhe kryerja e pagesave deri te marrja e zbritjeve dhe ndarja e informacionit të kontaktit, kodet QR ofrojnë një mënyrë të shpejtë dhe të përshtatshme për të ndërvepruar me botën.

Dhe me ndihmën e aplikacionit 7ID, mund të ruani lehtësisht të gjitha kodet QR dhe barkodet në telefonin tuaj dhe të përmirësoni jetën tuaj dixhitale!

Aplikacioni i kodit QR
Aplikacioni i barkodit
Skaneri i kodit QR

Mbani gjurmët e kodeve ose barkodeve të vlefshme QR

7ID vepron si kasaforta juaj dixhitale, duke ruajtur në mënyrë të sigurt të gjitha kodet tuaja në një vendndodhje të centralizuar për qasje të lehtë dhe rikthim të shpejtë. Lidhja me internetin nuk kërkohet

Gjeneroni kode QR dhe vCard

Krijoni vCard të personalizuara që përmbajnë të gjitha informacionet tuaja të kontaktit, duke përfshirë emrin, titullin e punës, numrin e telefonit, emailin, faqen e internetit dhe profilet e mediave sociale. Transformoni menjëherë këto të dhëna në një kod QR të skanueshëm, duke e bërë më të lehtë se kurrë për të tjerët që t'i ruajnë të dhënat tuaja drejtpërdrejt në kontaktet e tyre.

Skanoni kodet QR dhe barkodet me lehtësi

Thjesht hapni 7ID dhe skanoni kodin duke përdorur kamerën e telefonit inteligjent. Aplikacioni do të kapë shpejt informacionin e kodit dhe do ta ruajë atë në mënyrë të sigurt në bibliotekën tuaj të personalizuar të kodit QR.

Dixhitalizoni kartat tuaja të besnikërisë

Thuaj lamtumirë kuletave të mëdha dhe kuponëve të shpërndarë letre. Thjesht skanoni barkodin në kartë për ta shkarkuar në 7ID. Shijoni shpërblime dhe zbritje të pandërprera pa vështirësinë e mbajtjes së kartave fizike.

FAQ

Si të ngarkoni një kod QR ose barkod në aplikacionin 7ID?

Shkoni te seksionet QR & Bar Codes, prekni butonin New Code dhe zgjidhni mënyrën më të përshtatshme për ju. Mund të skanoni një kod me një aparat fotografik, të ngarkoni një skedar imazhi me një kod nga galeria ose të krijoni një QR të ri nga URL-ja ose teksti.

Mos harroni të shkruani një titull për kodin tuaj, në mënyrë që të mos e ngatërroni atë me asgjë tjetër.

Si të gjeneroni një kod të ri QR?

Zgjidhni opsionin Krijo QR nga URL ose tekst. Futni informacionin që dëshironi të konvertoni në një kod QR, jepni një emër në seksionin e titullit, specifikoni një datë skadimi nëse është e nevojshme dhe më pas prekni "Ruaj".

A mund të zëvendësojë aplikacioni 7ID kartat fizike të besnikërisë?

Absolutisht! Thjesht skanoni barkodin nga karta juaj e zbritjes dhe ruajeni në aplikacion. Kjo eshte. Nuk do t'ju duhet më t'i mbani kartat në portofolin tuaj.

Sa kode mund të ruhen në 7ID?

Ruajtja jonë falas e QR dhe barkodit nuk ju kufizon me sasinë e kodeve.

Jo vetëm aplikacioni me kod QR. Zbuloni të gjitha tiparet e 7ID!

Prodhuesi i fotografive të pasaportave

Ngarkoni portretin tuaj për ta kthyer menjëherë në një foto të madhësisë së pasaportës me sfond të bardhë. 7ID njeh kërkesat e fotografisë për të gjitha ID-të në mbarë botën.

Gjeneruesi dhe ruajtja e kodit PIN dhe fjalëkalimit

Menaxhoni në mënyrë të sigurt fjalëkalimet dhe PIN-et e kartave tuaja.

Aplikacioni i nënshkrimit elektronik

Bëni menjëherë një nënshkrim elektronik dhe shtojeni atë në PDF, imazhe dhe dokumentacion tjetër.

Lexo më shumë:

Kartë biznesi me kod QR (vCard): Si të krijoni dhe përdorni?
Kartë biznesi me kod QR (vCard): Si të krijoni dhe përdorni?
Lexo artikullin
Si të ruani kartat e besnikërisë në telefonin tuaj?
Si të ruani kartat e besnikërisë në telefonin tuaj?
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së SHBA-së: Merrni një foto të përshtatshme në 2 sekonda
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së SHBA-së: Merrni një foto të përshtatshme në 2 sekonda
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play