Si të ruani në mënyrë të sigurt fjalëkalimet dhe kodet PIN në telefonin tuaj?

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Fjalëkalimet e forta dhe kodet e sigurta PIN janë mbrojtja e vijës së parë kundër kërcënimeve kibernetike.

Megjithatë, menaxhimi i kodeve të shumta mund të jetë dërrmues dhe rreziku për t'i harruar ato është gjithmonë i pranishëm. Hyni në aplikacionin 7ID - një zgjidhje e dobishme që siguron që fjalëkalimet tuaja të ruhen në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme në një vend.

Në këtë udhëzues, ne do të eksplorojmë përfitimet e aplikacionit 7ID dhe do të mësojmë se si mund t'ju ndihmojë të mbroni kodet tuaja.

Si të ruani në mënyrë të sigurt fjalëkalimet dhe kodet PIN në telefonin tuaj?

Tabela e përmbajtjes

7ID: Menaxheri i kodeve dhe fjalëkalimeve tuaja pin

Aplikacioni 7ID është krijuar për të thjeshtuar ruajtjen dhe menaxhimin e kodit PIN dhe fjalëkalimit, si p.sh.

Ruajtja e fjalëkalimit nuk është opsioni i vetëm i një aplikacioni shumëfunksional 7ID! Krijoni fotografi ID, menaxhoni kodet QR dhe barkodet tuaja dhe aplikoni nënshkrimin tuaj elektronik sa herë të keni nevojë!

Hapat për të filluar me 7ID

Thjesht shkarkoni dhe instaloni aplikacionin në pajisjen tuaj. Zgjidhni opsionin "PIN dhe kode". Pas konfigurimit, mund të filloni të shtoni dhe organizoni kodet tuaja brenda aplikacionit. Ju gjithashtu mund të krijoni një fjalëkalim të ri për nevojat tuaja.

7 ID: Aplikacioni i ruajtjes së kunjave dhe fjalëkalimeve
7 ID: Gjeneroni një PIN ose një kod
7 ID: Ruani në mënyrë të sigurt PIN-et dhe kodet tuaja
7 ID: Shikoni në mënyrë të sigurt PIN-et dhe kodet tuaja

FAQ

Çfarë është aplikacioni 7ID dhe çfarë bën ai?

Aplikacioni 7ID është një mjet i sigurt dhe i gjithanshëm i krijuar për menaxhimin dhe ruajtjen e kodeve dhe fjalëkalimeve tuaja PIN. Ai gjithashtu ofron veçori për krijimin e fotografive të identitetit, menaxhimin e kodeve QR dhe aplikimin e nënshkrimeve elektronike.

Si funksionon fshehja dhe memorizimi i kodit në aplikacionin 7ID?

Aplikacioni gjeneron një kombinim numrash kur futni kodin tuaj, duke fshehur në mënyrë efektive kodin tuaj brenda tij. Detyra juaj është të mësoni përmendësh vendndodhjen e saktë të kodit tuaj brenda këtij kombinimi për të parandaluar aksesin e paautorizuar.

Cili është qëllimi i emërtimit të kodit në aplikacion?

Emërtimi i kodit është një veçori që ju lejon të caktoni një emër ose etiketë për secilin prej kodeve tuaja të ruajtura. Ne rekomandojmë të zgjidhni një "emër sekret" për çdo fjalëkalim për të rritur sigurinë. Edhe nëse dikush fiton akses të paautorizuar në aplikacion, ai nuk do të jetë në gjendje të përcaktojë qëllimin e kodeve të ruajtura.

Si siguron sigurinë aplikacioni 7ID kur shikon kodet PIN dhe fjalëkalimet?

Aplikacioni siguron që vetëm ju mund të përdorni informacionin tuaj të ruajtur. Kur të duhet të shikosh një PIN ose fjalëkalim, aplikacioni do të shfaqë kombinimin. Megjithatë, ju jeni i vetmi që mund të kujtoni vendndodhjen e saktë të kodit. Në rast se harroni vendndodhjen, ekziston një funksion "shfaq kodin", por është thelbësore të siguroheni që askush të mos jetë afër për të parandaluar hyrjen e paautorizuar.

Çfarë veçori të tjera ofron aplikacioni 7ID përveç ruajtjes së fjalëkalimit?

Përveç ruajtjes së fjalëkalimeve, aplikacioni 7ID ju lejon të krijoni dhe menaxhoni fotografitë e identifikimit, të organizoni kodet QR dhe barkodet dhe të aplikoni nënshkrime elektronike sipas nevojës.

A është aplikacioni 7ID i disponueshëm për të gjitha llojet e pajisjeve?

Aplikacioni 7ID është i disponueshëm për shumicën e pajisjeve, duke përfshirë telefonat inteligjentë dhe tabletët. Mund ta gjeni në dyqanet e njohura të aplikacioneve si Apple App Store dhe Google Play Store.

A është aplikacioni 7ID falas për t'u përdorur, apo ka një tarifë abonimi?

Ju mund të krijoni dhe ruani të gjitha kodet PIN dhe fjalëkalimet tuaja falas.

A mund t'i rikuperoj kodet e mia nëse harroj vendndodhjen brenda kombinimit?

Po, aplikacioni 7ID ofron një funksion "shfaq kodin" për ato raste kur harroni vendndodhjen brenda kombinimit. Megjithatë, përdorni këtë funksion me kujdes dhe sigurohuni që asnjë person i paautorizuar të mos jetë afër për të parandaluar rreziqet e mundshme të sigurisë.

Këshilla shtesë sigurie për sigurimin e kodeve tuaja

Mbrojtja e kodeve PIN në telefonin tuaj është thelbësore për ruajtjen e identitetit tuaj dixhital dhe informacionit personal. Duke zbatuar këto këshilla, ju mund të rrisni ndjeshëm sigurinë e pajisjes tuaj celulare dhe të mbroheni nga kërcënimet e mundshme kibernetike.

Jo vetëm një menaxher fjalëkalimi!

Shkarkoni 7ID për detyrat tuaja të përditshme:

Prodhuesi i fotografive të identitetit
Konvertoni menjëherë foton tuaj në një foto të përputhshme me madhësinë e pasaportës për çdo ID në mbarë botën.

Gjenerator dhe ruajtje QR dhe barkodi
Organizoni QR-të, vCard-at dhe kodet e besnikërisë në një vend.

Prodhues i nënshkrimeve dixhitale
Krijoni nënshkrimin tuaj elektronik dhe futeni lehtësisht në PDF, imazhe dhe skedarë të tjerë.

Lexo më shumë:

PIN-i i verifikimit të identitetit të IRS: Këshilla të dobishme
PIN-i i verifikimit të identitetit të IRS: Këshilla të dobishme
Lexo artikullin
Aplikimi dhe fotografia për ID e Votuesit Indian: Çfarë duhet të dini
Aplikimi dhe fotografia për ID e Votuesit Indian: Çfarë duhet të dini
Lexo artikullin
Si të gjeneroni një kod QR në telefonin tuaj?
Si të gjeneroni një kod QR në telefonin tuaj?
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play