Blog dhe artikuj të dobishëm

Si të bëni një fotografi pasaporte me telefon?
Si të bëni një fotografi pasaporte me telefon?

Keni nevojë për një foto identiteti për aplikimin për pasaportë ose vizë, por dëshironi të shmangni telashet për të shkuar në një studio fotografike? Bërja e një fotografie pasaporte me një smartphone është më e lehtë nga sa mund të mendoni, dhe me aplikacionin 7ID, mund të siguroni një rezultat me pamje profesionale. Ky udhëzues do të ofrojë këshilla të dobishme për të bërë një fotografi të mirë të identitetit dhe do t'ju prezantojë me një aplikacion fotografie të pasaportës 7 ID.

Lexo artikullin
Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda
Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda
Lexo artikullin
Si të krijoni nënshkrim elektronik me aplikacionin 7ID (falas)
Si të krijoni nënshkrim elektronik me aplikacionin 7ID (falas)
Lexo artikullin
Si të ruani në mënyrë të sigurt fjalëkalimet dhe kodet PIN në telefonin tuaj?
Si të ruani në mënyrë të sigurt fjalëkalimet dhe kodet PIN në telefonin tuaj?
Lexo artikullin
Kodi PIN i deshifruar: Udhëzuesi thelbësor për numrat e identifikimit personal
Kodi PIN i deshifruar: Udhëzuesi thelbësor për numrat e identifikimit personal
Lexo artikullin
Gjeneruesi dhe ruajtja e kodit QR dhe barkodit: Aplikacion falas
Gjeneruesi dhe ruajtja e kodit QR dhe barkodit: Aplikacion falas
Lexo artikullin
Si të ruani kartat e besnikërisë në telefonin tuaj?
Si të ruani kartat e besnikërisë në telefonin tuaj?
Lexo artikullin

Artikuj të njohur: Mësoni më shumë se si të përdorni të gjitha veçoritë e aplikacionit 7ID:

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play