Aplikacioni për fotografitë e vizave të Singaporit: Bëni një fotografi të përputhshme me telefonin tuaj

Singapori tërheq turistët me kombinimin e tij magjepsës të modernitetit, diversitetit kulturor dhe kuzhinës së hollë. Dhe sigurisht, marrja e një vize për Singapor është thelbësore për çdo udhëtar.

Aplikacioni për fotografitë e vizave të Singaporit: Bëni një fotografi të përputhshme me telefonin tuaj

Ky artikull do t'ju tregojë se si ta bëni procesin e aplikimit për vizë në Singapor të lehtë dhe pa probleme duke bërë fotografinë e përsosur të vizës duke përdorur aplikacionin 7ID.

Tabela e përmbajtjes

Si të aplikoni për një vizë Singapori në internet?

Për të marrë një vizë Singapori në internet, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm:

(*) Shkoni në faqen e internetit të Dorëzimit të Aplikimit për Vizë në mënyrë elektronike (SAVE) (https://eservices.ica.gov.sg/esvclandingpage/save). (*) Zgjidhni llojin e vizës që ju nevojitet. (*) Hyni me llogarinë tuaj Sing Pass. (*) Futni informacionin tuaj bazë dhe detajet e udhëtimit. (*) Ngarko dokumentet e kërkuara. (*) Plotësoni pagesën e vizës elektronike dhe prisni miratimin. (*) Merrni vizën tuaj me email. (*) Paraqisni vizën tuaj dixhitale ose të printuar së bashku me pasaportën tuaj dhe kartën elektronike të migracionit të Singaporit në kontrollin e pasaportave.

Një vizë turistike lejon hyrje të shumëfishta në Singapor për 9 javë nga data e lëshimit. Ju lutemi vini re se çdo vizitë në Singapor është e kufizuar në një maksimum prej 30 ditësh.

Dokumentet e nevojshme për një aplikim për vizë Singapori

Për të aplikuar për një vizë turistike të Singaporit, do t'ju duhet të përgatitni dokumentet e mëposhtme: (*) Një pyetësor në format elektronik. (*) Një fotokopje e faqes së parë të pasaportës së turistit. (*) Një fotografi dixhitale sipas specifikimeve të fotografisë së vizës së Singaporit. (*) Dëshmi e akomodimit. (*) Skanimet e biletave të linjës ajrore ose konfirmimi i pronësisë së biletave të linjës ajrore për në Singapor. (*) Një kopje e skanuar e certifikatës së sigurimit mjekësor.

Redaktori i fotografive 7ID: Bëni një foto të vizës së Singaporit me telefon!

Aplikacioni 7ID: Krijuesi i fotografive të vizave të Singaporit
Aplikacioni 7ID: Madhësia e fotografisë së vizës në Singapor
Aplikacioni 7ID: Redaktori i sfondit të fotografive të vizave të Singaporit

7ID Photo Editor ju lejon të bëni një foto për vizën e Singaporit pa dalë nga shtëpia. Ju mund të kurseni burimet dhe kohën tuaj duke pasur kontroll të plotë mbi cilësinë e fotografisë suaj!

Këtu janë disa udhëzime të dobishme për fotografitë e vizave të Singaporit: (*) Zgjidhni dritën natyrale pranë një dritareje për të shmangur hijet e ashpra. (*) Mbajeni telefonin të qëndrueshëm për një pamje të qartë. (*) Shikoni drejt kamerës me një shprehje neutrale ose një buzëqeshje të lehtë dhe mbajini sytë hapur. (*) Bëni disa foto për më shumë opsione dhe zgjidhni më të mirën. (*) Lini hapësirë për aplikacionin 7ID për të prerë imazhin në madhësinë e fotografisë së vizës turistike të Singaporit. (*) Ngarko imazhin tënd të zgjedhur në aplikacion dhe ne do të kujdesemi për sfondin dhe formatimin për t'iu përshtatur madhësisë së fotografisë së vizës për Singaporin.

Këtu është një mostër foto e vizës së Singaporit.

Shembull i fotografisë së vizës së Singaporit

Lista kontrolluese e kërkesave të fotografive për vizë në Singapor

Kriteret standarde për një fotografi të vizës Singapore janë si më poshtë:

(*) Madhësia e fotografisë për vizën e Singaporit duhet të jetë 35 × 45 mm (për paraqitjet në letër). (*) Lartësia e fytyrës duhet të jetë afërsisht 35 mm. (*) Diferenca e sipërme nga buza në majë të kokës duhet të jetë 4-5 mm. (*) Fytyra duhet të mbulojë afërsisht 70-80% të fotografisë. (*) Ngjyra e sfondit të fotografisë së vizës në Singapor duhet të jetë e bardhë. (*) Fotografia duhet të jetë me ngjyra. (*) Këndet dhe prerjet ovale të fotografisë nuk mund të ndryshohen. (*) Duhet të ketë një kontrast të qartë midis sfondit dhe temës. (*) Tiparet e fytyrës duhet të jenë qartë të dukshme. (*) Pozicioni i syve duhet të jetë në një vijë horizontale. (*) Fytyra duhet të jetë e përqendruar në kornizë. (*) Shprehja e fytyrës duhet të jetë neutrale. (*) Fotografia duhet të bëhet në të gjithë fytyrën. (*) Goja duhet të mbyllet. (*) Flokët nuk duhet të errësojnë tiparet e fytyrës. (*) Kapele nuk lejohen. Megjithatë, mbulesat fetare ose mjekësore të kokës janë të përjashtuara.

Për paraqitjet dixhitale, dimensionet e fotografisë së madhësisë së vizës së Singaporit janë si më poshtë:

(*) Madhësia e fotografisë së vizës në Singapor duhet të jetë 400×514 piksele. (*) Skedari duhet të jetë deri në 60 kilobajt në madhësi. (*) Formati i skedarit duhet të jetë JPEG. (*) Fotografia nuk duhet të jetë më e vjetër se tre muaj në momentin e aplikimit për vizë. (*) Fotografia dixhitale duhet t'i bashkëngjitet formularit të plotësuar të aplikimit dhe të dorëzohet në mënyrë elektronike.

Jo vetëm një mjet fotografik për viza! Karakteristika të tjera të dobishme të 7ID

Aplikacioni 7ID është më shumë se thjesht një mjet për modifikimin e fotografive për viza. Ai përfshin një gamë të gjerë kërkesash për fotografi ID dhe ofron veçori për menaxhimin e kodeve QR, barkodeve, nënshkrimeve dixhitale dhe kodeve PIN.

Këtu janë veçoritë shtesë të aplikacionit 7ID:

7ID garanton fotografi profesionale për viza, pasaporta dhe aplikime të tjera zyrtare.

Lexo më shumë:

Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së Hong Kongut | Krijuesi i fotografive të madhësisë së pasaportës
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së Hong Kongut | Krijuesi i fotografive të madhësisë së pasaportës
Lexo artikullin
Aplikacioni për fotografitë e pasaportave dhe identitetit të Afrikës së Jugut
Aplikacioni për fotografitë e pasaportave dhe identitetit të Afrikës së Jugut
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës Kenyan | Prodhuesi i fotografive të pasaportave
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës Kenyan | Prodhuesi i fotografive të pasaportave
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play