Si të bëni një fotografi pasaporte me telefon?

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Keni nevojë për një foto identiteti për aplikimin për pasaportë ose vizë, por dëshironi të shmangni telashet për të shkuar në një studio fotografike? Bërja e një fotografie pasaporte me një smartphone është më e lehtë nga sa mund të mendoni, dhe me aplikacionin 7ID, mund të siguroni një rezultat me pamje profesionale. Ky udhëzues do të ofrojë këshilla të dobishme për të bërë një fotografi të mirë të identitetit dhe do t'ju prezantojë me një aplikacion fotografie të pasaportës 7 ID.

Tabela e përmbajtjes

Udhëzues për të marrë një fotografi pasaporte në shtëpi

Kodi i veshjes me foto të pasaportës
Pozimi me fotografi të pasaportës
Si të bëni foto të pasaportës

Këshilla për të siguruar një goditje me cilësi profesionale:

7ID - Krijuesi i fundit i fotografive të pasaportave

Prodhuesi i fotografive të pasaportave
Mjeti i sfondit të fotografisë së pasaportës
Kërkesat për fotografinë e pasaportës

7ID është një aplikacion miqësor për përdoruesit për t'ju ndihmuar të bëni një fotografi pasaporte me një telefon Iphone ose Android. Pavarësisht nëse keni nevojë për një fotografi për një paraqitje në internet ose personalisht, 7ID ju ka mbuluar. Ngarkoni fotografinë tuaj në aplikacion, zgjidhni vendin dhe dokumentin që ju nevojitet dhe shijoni veçoritë e përpunuara të mjetit tonë:

Me 7ID, marrja e një fotografie pasaporte në shtëpi nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Ndërfaqja intuitive e aplikacionit dhe veçoritë e fuqishme largojnë stresin nga procesi, duke siguruar që ju të keni një foto të përsosur që plotëson të gjitha kërkesat.

Pra, herën tjetër që ju nevojitet një foto pasaporte, kurseni udhëtimin në studio dhe provoni 7ID. Regjistroni një fotografi të qartë, ngarkoni atë në aplikacion dhe lëreni 7ID të bëjë pjesën tjetër. Qoftë për një pasaportë, aplikim për vizë apo ndonjë dokument tjetër zyrtar, besoni 7ID për të dhënë një rezultat të përsosur!

Jo vetëm fotot e pasaportës. Zhbllokoni të gjitha tiparet e 7ID!

Krijoni fotografi të përshtatshme ID, ruani kodet dhe barkodet QR, futni nënshkrimet elektronike dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion!

Ruajtja dhe gjeneruesi i QR dhe kodeve të barit (falas)

Mbani kodet tuaja të organizuara në një vend, qofshin kodet e hyrjes, barkodet për certifikatat e zbritjes ose kartat v. Gjetja e kodeve tuaja të ruajtura është një fllad! Nuk kërkohet një lidhje interneti.

Ruajtja e kodit PIN (falas)

Ruani në mënyrë të sigurt kodet PIN të kartave të kreditit dhe debitit, kodet e kyçjes dixhitale dhe fjalëkalimet. Kodet nuk transmetohen askund, duke siguruar siguri maksimale. Nuk kërkohet një lidhje interneti.

Krijuesi i nënshkrimeve elektronike (falas)

Aplikoni menjëherë nënshkrimin tuaj dixhital në PFD, Word dhe dokumente të tjera.

Lexo më shumë:

Si të gjeneroni një kod QR në telefonin tuaj?
Si të gjeneroni një kod QR në telefonin tuaj?
Lexo artikullin
Si të shtoni një nënshkrim në Adobe Acrobat?
Si të shtoni një nënshkrim në Adobe Acrobat?
Lexo artikullin
Si të bëni një fotografi të pasaportës së foshnjës me telefonin tuaj
Si të bëni një fotografi të pasaportës së foshnjës me telefonin tuaj
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play