Si të krijoni nënshkrim elektronik me aplikacionin 7ID (falas)

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Në botën e sotme dixhitale me ritme të shpejta, nënshkrimi i dokumenteve në mënyrë elektronike është bërë thelbësor. Thuaj përshëndetje aplikacionit 7ID – softueri juaj falas për nënshkrime elektronike pa mundim. Me ndërfaqen e tij miqësore për përdoruesit, 7ID ju fuqizon të nënshkruani dokumente në internet ose jashtë linje, kudo. Aplikacioni është i disponueshëm për iOS dhe Android.

Si të krijoni nënshkrim elektronik me aplikacionin 7ID (falas)

Tabela e përmbajtjes

Çfarë është një nënshkrim elektronik?

Një nënshkrim elektronik ose një nënshkrim dixhital është një mënyrë e sigurt për të treguar në mënyrë elektronike marrëveshjen ose autorizimin tuaj në një dokument. Ai ka të njëjtën peshë ligjore si një nënshkrim fizik dhe shpesh është më i përshtatshëm.

Nënshkrimet elektronike zakonisht përdoren në transaksionet dixhitale për të thjeshtuar proceset, për të zvogëluar dokumentacionin dhe për të përshpejtuar nënshkrimin e dokumenteve që përndryshe do të kërkonin praninë fizike ose postimin.

Është e rëndësishme të theksohet se vlefshmëria ligjore e nënshkrimeve dixhitale mund të ndryshojë në varësi të juridiksionit dhe ligjeve në fuqi.

Ja se si mund t'i nënshkruani pa probleme dokumentet tuaja me aplikacionin tonë të nënshkrimit elektronik

Kur bëhet fjalë për kthimin e nënshkrimit tuaj në një homolog elektronik pa probleme, mos kërkoni më larg se aplikacioni 7ID me shumë funksione! Aplikacioni 7ID thjeshton krijimin e nënshkrimeve dixhitale nga ato të shkruara me dorë, ofron një nënshkrim PDF me një sfond transparent dhe ofron një shërbim falas për krijimin e nënshkrimeve dixhitale të përshtatura për kërkesat specifike të aplikacionit.

I disponueshëm falas, krijuesi ynë i nënshkrimit dixhital e transformon procesin shpesh të rëndë të nënshkrimit elektronik në një detyrë të thjeshtë. Shkarkoni aplikacionin për iOS ose Android dhe vazhdoni.

7 ID: Zgjidhni foton burimore të nënshkrimit
7 ID: Merrni imazhin e rezultatit të nënshkrimit elektronik në sekonda
7 ID: Mbani nënshkrimet elektronike në një aplikacion

Ja se si të krijoni një nënshkrim elektronik me aplikacionin 7ID:

Këshilla të dobishme se si të bëni një nënshkrim dixhital

Thuaj lamtumirë mundimit të skanimit dhe modifikimit – me 7ID, nënshkrimi i dokumenteve nuk ka qenë kurrë më i përshtatshëm!

FAQ

Si mund të krijoj një nënshkrim elektronik me aplikacionin 7ID?

Për të krijuar një nënshkrim elektronik duke përdorur aplikacionin 7ID, ndiqni këto hapa:

Çfarë është një nënshkrim PDF dhe si mund ta krijoj një të tillë duke përdorur aplikacionin 7ID?

Një nënshkrim PDF është një nënshkrim dixhital në formatin Adobe Acrobat PDF me një sfond transparent. Ky lloj nënshkrimi është veçanërisht i dobishëm për redaktues të ndryshëm imazhesh dhe dokumentesh, duke përfshirë Adobe Acrobat.

A ka një shërbim falas për krijimin e nënshkrimeve dixhitale me aplikacionin 7ID?

Po, 7ID ofron një shërbim falas për krijimin e nënshkrimeve dixhitale të përshtatura posaçërisht për aplikacionet VFS (Shërbimet e Lehtësimit të Vizave), të tilla si kartela e Indisë OCI (Qytetar i huaj i Indisë) dhe dokumente të tjera. Aplikacioni konverton nënshkrimin tuaj të shkruar me dorë në një skedar JPEG të errët në formatin e kërkuar për këto aplikacione.

Si mund të nënshkruaj një dokument PDF në Adobe Acrobat duke përdorur një nënshkrim të krijuar me 7ID?

Për të nënshkruar një dokument PDF në Adobe Acrobat duke përdorur një imazh JPEG të nënshkrimit tuaj të bërë me 7ID, ndiqni këto hapa:

Jo vetëm krijues i nënshkrimeve elektronike. Zbuloni të gjitha tiparet e 7ID!

Krijuesi i fotografive me ID (me pagesë)
Krijimi i fotografisë së përsosur të identitetit nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Pavarësisht nëse po aplikoni për një pasaportë, vizë ose ndonjë dokument tjetër, 7ID ju ka mbuluar.

Gjeneruesi dhe ruajtja e kodit QR
Mbani në dispozicion kodet dhe barkodet tuaja QR. Modaliteti në internet nuk kërkohet.

Ruajtja e kodit PIN dhe fjalëkalimit
Ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja sekrete në formë të koduar.

Lexo më shumë:

Si të gjeni numrin tuaj PIN për kartën tuaj të debitit
Si të gjeni numrin tuaj PIN për kartën tuaj të debitit
Lexo artikullin
Kodi PIN i deshifruar: Udhëzuesi thelbësor për numrat e identifikimit personal
Kodi PIN i deshifruar: Udhëzuesi thelbësor për numrat e identifikimit personal
Lexo artikullin
Si të skanoni një kod QR nga një pamje ose foto?
Si të skanoni një kod QR nga një pamje ose foto?
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play