Numri i Konfirmimit të Lotarisë DV: Këshilla vendimtare

A keni marrë pjesë në Lotarinë e Vizave të Shumëllojshmërisë dhe tani jeni në pritje të rezultateve? Numri i konfirmimit që keni marrë pas plotësimit të formularit tuaj të hyrjes është thelbësor në procesin tuaj të imigrimit dhe humbja e tij mund të rrezikojë potencialisht mundësinë tuaj për të arritur ëndrrën tuaj amerikane.

Numri i Konfirmimit të Lotarisë DV: Këshilla vendimtare

Nga ky artikull, do të mësoni se çfarë të bëni nëse harroni numrin e konfirmimit për lotarinë DV, si dhe si të gjeni numrin e konfirmimit të lotarisë DV dhe si ta mbani të sigurt me ndihmën e një veçorie të re 7ID.

Tabela e përmbajtjes

Cili është numri i konfirmimit të Lotarisë DV dhe pse duhet ta mbani të sigurt?

Numri i konfirmimit të Lotarisë për Vizë të Shumëllojshmërisë (DV), i njohur gjithashtu si numër regjistrimi, është një identifikues unik që i jepet secilit aplikant pas përfundimit të suksesshëm të aplikimit për lotarinë për vizë të diversitetit. Ky numër konfirmimi është kritik sepse është e vetmja mënyrë e sigurt për të verifikuar nëse aplikacioni juaj është miratuar - në thelb është bileta juaj për rezultatet.

Pasi të dorëzoni aplikacionin tuaj, do ta merrni këtë numër në një mesazh konfirmimi në ekran që ju lejon të gjurmoni statusin e aplikimit tuaj për Lotarinë DV. Numri i konfirmimit nuk është diçka që mund ta keni shkruar rastësisht, por është një pjesë thelbësore e procesit tuaj të imigrimit.

Ju duhet ta mbani të sigurt këtë numër unik konfirmimi. Pse? Nëse zgjidhet, do t'ju duhet ky numër për të verifikuar dhe vërtetuar statusin tuaj dhe për të caktuar një intervistë për vizë në Ambasadën ose Konsullatën e SHBA. Në thelb, nuk mund të kontrolloni lotarinë DV pa një numër konfirmimi dhe të vazhdoni drejt marrjes së një karte jeshile, edhe nëse zgjidhet.

Si e përdorni numrin e konfirmimit për të kontrolluar fitimet tuaja nga Lotaria e Kartonit të Gjelbër?

Pas procesit të përzgjedhjes rastësore, rezultatet e Lotarisë DV postohen në faqen e internetit të Departamentit të Shtetit (DOS). Këtu hyn në lojë numri juaj i konfirmimit. Do t'ju duhet numri juaj unik i konfirmimit, së bashku me mbiemrin dhe vitin e lindjes, për të hyrë në Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen e internetit të E-DV (https://dvprogram.state.gov/), i cili do të zbulojë nëse aplikimi juaj ishte e suksesshme.

Pasi të keni hyrë, nëse shfaqet numri juaj, do të thotë se jeni përzgjedhur në shortin e DV-së. Më pas do të merrni numrin tuaj të rastit të Lotarisë DV dhe udhëzime specifike për të vazhduar me aplikimin tuaj për kartën jeshile. Mos harroni, megjithatë, se të qenit i përzgjedhur nuk ju garanton një vizë amerikane, por ju kualifikon për hapin tjetër - një intervistë.

Kontrolli i numrit të rastit të lotarisë DV

Nëse keni hyrë në Lotarinë DV dhe jeni ndër fituesit me fat, hapi juaj i ardhshëm do të jetë të kontrolloni numrin tuaj të rastit të Lotarisë DV: (*) Vizitoni faqen e internetit të Byrosë së Çështjeve Konsullore të Departamentit të Shtetit të SHBA dhe gjeni lidhjen e Kontrollit të Statusit të të Regjistruarve nën seksioni i Lotarisë DV. (*) Futni numrin tuaj unik të konfirmimit, mbiemrin dhe vitin e lindjes. (*) Pasi të klikoni "Dërgo", numri juaj i çështjes do të shfaqet nëse zgjidhet. Mbajeni këtë numër të sigurt për intervistën tuaj për vizë.

Çfarë duhet të bëni nëse humbni numrin tuaj të konfirmimit?

Pavarësisht nga rëndësia kryesore e mbajtjes së numrit tuaj të konfirmimit, ekzistojnë dispozita për rikuperim në rast humbjeje. Pra, nëse po pyesni veten, "Kam humbur numrin tim të konfirmimit të lotarisë DV. Cfare duhet te bej?" dhe "Si të marr numrin tim të konfirmimit të lotarisë DV?" lexoni për të mësuar përgjigjen.

Departamenti i Shtetit ofron një metodë për të rikuperuar numrin e konfirmimit të lotarisë DV, në varësi të informacionit të mëposhtëm. (*) Viti i pjesëmarrjes suaj në lotari. Ky është kryesisht viti i lotarisë më të fundit. Mundësia juaj humbet nëse jeni përzgjedhur në vitet e mëparshme, por nuk keni paraqitur një aplikim për kartën jeshile brenda gjashtë muajve. (*) Emri juaj i plotë, i cili përfshin emrin, mbiemrin dhe mbiemrin tuaj. (*) Data juaj e lindjes. (*) Adresa juaj e emailit. Sigurohuni që të përdorni adresën e emailit që keni përdorur në formën tuaj origjinale.

Ju mund të merrni numrin tuaj të konfirmimit duke verifikuar hyrjen tuaj në faqen e internetit të E-DV.

Aplikacioni 7ID: Mbajeni në majë të gishtave numrin tuaj të konfirmimit të Lotarisë DV

7 ID: DV Lottery Sidekick
7 ID: Shtoni numrin tuaj të konformimit të Lotarisë DV
7ID: Shembull i Konformacionit të Llotarisë DV

Prezantimi i "DV Programi Sidekick" - një opsion i rëndësishëm shtesë për aplikacionin 7ID tashmë të mbushur me veçori për të mbajtur numrin tuaj të konfirmimit të Lotarisë DV që të mos vendoset gabim ose të harrohet.

Për të ruajtur numrin e konfirmimit të kartës së gjelbër, ndiqni këto hapa të thjeshtë: (*) Thjesht shkarkoni dhe instaloni aplikacionin 7ID. (*) Zgjidhni opsionin "DV Programi Sidekick". (*) Futni numrin tuaj të verifikimit dhe klikoni "Ruaj".

Kjo veçori e re, në përputhje të përkryer me funksionet e shumta të aplikacionit 7ID, thjeshton detyrën dikur stresuese për të mbajtur gjurmët e numrit tuaj të verifikimit të Lotarisë DV.

Aplikacioni multifunksional 7ID: të gjitha veçoritë

Eksploroni aplikacionin 7ID-gjithë-në-një me veçori të jashtëzakonshme: (*) ID Photo Maker. Kthejeni foton tuaj standarde në një fotografi me madhësi pasaporte që plotëson standardet ndërkombëtare për qëllime të identifikimit në mbarë botën në një moment të shkurtër. (*) Gjeneruesi dhe ruajtja e QR dhe barkodit. Siguroni dhe organizoni të gjitha kodet QR, vCard-at dhe PIN-et tuaja në një qendër të vetme për qasje të lehtë. (*) Mjeti i nënshkrimit elektronik. Krijoni nënshkrimin tuaj unik dixhital për ta integruar atë në PDF, imazhe ose skedarë të tjerë.

Me aplikacionin 7ID, numri juaj i konfirmimit të Lotarisë DV është tani i sigurt, lehtësisht i aksesueshëm dhe i pamundur për t'u humbur.

Lexo më shumë:

Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda
Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së Hong Kongut | Krijuesi i fotografive të madhësisë së pasaportës
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së Hong Kongut | Krijuesi i fotografive të madhësisë së pasaportës
Lexo artikullin
Aplikacioni i sfondit të fotografisë së pasaportës: Ndryshoni foton tuaj në 2 sekonda
Aplikacioni i sfondit të fotografisë së pasaportës: Ndryshoni foton tuaj në 2 sekonda
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play