Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda

Programi i Vizave të Shumëllojshmërisë, i njohur gjithashtu si Lotaria DV ose Lotaria e Kartës së Gjelbër, është një mundësi unike për njerëzit në mbarë botën që të jetojnë dhe punojnë në Shtetet e Bashkuara. Nëse po planifikoni të merrni pjesë në lotarinë DV, një nga kërkesat thelbësore është një foto e formatuar saktë - dhe këtu hyn në lojë mjeti ynë i fotografisë së pasaportës 7 ID.

Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda

Ne synojmë të ofrojmë një përvojë efikase, miqësore për përdoruesit, duke siguruar që fotografia juaj të plotësojë të gjitha specifikimet.

Vazhdoni të lexoni dhe mësoni se si të bëni një foto për Lotarinë e Kartonit të Gjelbër falas dhe pa asnjë përpjekje.

DV Lottery Photo Tool: Përzgjedhja e një fotografie
Mjeti fotografik i Lotarisë DV: Po konfirmoni zgjedhjen tuaj
Mjeti i fotografisë së Lotarisë DV: Redaktimi i sfondit

Tabela e përmbajtjes

Prisni foton tuaj në madhësinë e fotografisë së Lotarisë DV (falas)

Kur aplikoni për Lotarinë DV, fotografia juaj duhet të jetë një imazh katror që varion nga 600x600 piksele deri në 1200x1200 piksele. Madhësia standarde e fotografisë së Lotarisë së Kartonit të Gjelbër nuk duhet të kalojë 245 KB.

Marrja e formatit të duhur të fotografive të Lotarisë DV mund të duket si një detyrë konfuze. Aplikacioni 7ID DV Lottery Photo ofron një redaktues të madhësisë së fotografive të Lotarisë DV që ju lejon të preni foton tuaj për të përmbushur kërkesat e madhësisë pa mundim. Me një ndërfaqe të dedikuar që ju udhëheq hap pas hapi, ju garantohet një proces prerjeje pa probleme - gjithçka falas!

Ndrysho sfondin në të bardhë të thjeshtë (falas)

Specifikimet e fotografive të lotarisë DV kërkojnë që sfondi i fotografisë të jetë i thjeshtë i bardhë ose i bardhë. Aplikacioni 7ID ka një veçori për të ndryshuar sfondin në të bardhë të thjeshtë, duke krijuar një foto të mprehtë dhe profesionale që plotëson këtë kërkesë.

Ju lutemi vini re se redaktori ynë falas i sfondit të fotografive të pasaportës ka algoritme bazë. Ne rekomandojmë përdorimin e tij për fotot e bëra fillimisht në një sfond uniform me ngjyrë të çelur. Nëse dëshironi të përdorni një fotografi të bërë në çdo sfond, ju sugjerojmë të përdorni funksionalitetin tonë me pagesë.

Opsioni me pagesë për foton e përsosur: Kur të zgjidhni

Ndonjëherë, një foto ka nevojë për pak më shumë punë për t'u siguruar që është në rregull. Për një tarifë modeste, aplikacioni ynë DV Lottery Photo ofron një opsion të përmirësuar që përfshin mjete për të rregulluar edhe më shumë fotografinë tuaj. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme nëse dëshironi të siguroheni që imazhi juaj të duket i përsosur përpara se ta dërgoni atë - në fund të fundit, është porta juaj për mundësi të reja, kështu që pse të mos e bëni atë sa më mbresëlënës të jetë e mundur?

Redaktimi i fotografive me pagesë të Lotarisë DV përfshin 100% garanci. Nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin, kontaktoni mbështetjen tonë dhe ne do ta zëvendësojmë foton falas ose do të ofrojmë rimbursim të plotë. Me kërkesë, ne ju ofrojmë gjithashtu një kontroll të cilësisë së fotografisë për t'u siguruar që ajo i plotëson të gjitha kërkesat përpara se të paraqisni formularin tuaj të hyrjes në Lotarinë e Kartës së Gjelbër.

Shembull foto e Lotarisë DV me pagesë

Shembull foto e Lotarisë DV me pagesë

Çfarë fotografie fillestare për të ngarkuar në DV Lottery Photo Maker? Gabimet për t'u shmangur

Kur dorëzoni foton tuaj fillestare në Lotarinë DV, një verifikues kontrollon nëse të gjitha fushat e nevojshme në formular janë plotësuar dhe nëse fotot shoqëruese ndjekin parametrat e kërkuar.

Megjithatë, nuk do të mund të ngarkoni një foto në tre rrethana specifike, të cilat bëhen të dukshme gjatë procesit të aplikimit:

Gabimet në paraqitjen e formularit të hyrjes në Lotarinë DV që mund të mos zbulohen

Pavarësisht se disa gabime nuk raportohen gjatë dorëzimit të formularit, ato mund të rezultojnë në refuzimin e aplikacionit tuaj në fazën e mëvonshme të verifikimit, duke e bërë atë të papërshtatshëm për shortin. Kërkesat për fotografinë e Lotarisë DV, të tilla si madhësia dhe pozicioni i kokës, niveli i syve dhe ngjyra e sfondit, përcaktohen duke përdorur softuer të specializuar që analizon çdo skedar për pajtueshmërinë.

Këtu është një listë kontrolli e dobishme për të siguruar që fotografia juaj nuk do të skualifikohet:

Duke anashkaluar këto gabime të zakonshme, do ta gjeni veten në rrugën e duhur për të ngarkuar me sukses një foto që plotëson të gjitha kërkesat e Lotarisë DV.

Si të dorëzoni një foto në Lotarinë DV?

Pasi të keni përgatitur foton tuaj me Krijuesin tonë të Fotografive të Lotarisë DV, hapi tjetër është ta dorëzoni atë. Aplikacioni 7ID do t'ju përcjellë në procesin e paraqitjes, duke e thjeshtuar këtë hap.

 1. Filloni duke prodhuar foton tuaj të lotarisë së kartës jeshile në SHBA me aplikacionin 7ID.
 2. Vizitoni faqen e internetit dvlottery.state.gov.
 3. Këshillohet që të mos përdorni mjetin e fotografive sepse mund të jetë i pasaktë.
 4. Klikoni në butonin "Fillimi i hyrjes".
 5. Vazhdoni të plotësoni formularin tuaj të aplikimit.
 6. Kur të arrini në hapin 8, të titulluar "Fotografia e hyrjes", shmangni përdorimin e mjetit fotografik. Në vend të kësaj, klikoni menjëherë në butonin "Zgjidhni një foto të re".
 7. Tani, ngarkoni foton që keni krijuar në hapin e parë.
 8. Pas ngarkimit, do të shihni foton dhe emrin e skedarit.
 9. Klikoni në butonin 'Vazhdo'.
 10. Faqja tjetër do t'ju prezantojë me detajet tuaja për shqyrtim. Mesazhi "Fotografia u pranua" do të jetë në kutinë "8 fotografi të hyrjes".
 11. Në fund të faqes, shtypni butonin "Dërgo". Faqja e mëposhtme do të konfirmojë paraqitjen tuaj me një "Sukses!" mesazh.

Lista kontrolluese e kërkesave për fotografitë e lotarisë DV

Për të siguruar që një aplikacion të mos skualifikohet për shkak të një gabimi në foto, aplikacioni 7ID DV Lottery ofron një listë kontrolli gjithëpërfshirëse të kërkesave për fotografi. Kjo mbulon gjithçka, nga rezolucioni dhe madhësia te sfondi dhe ndriçimi. Është një referencë e dobishme që siguron që fotografia juaj të jetë në përputhje të plotë me standardet e Lotarisë DV:

Jo vetëm një krijues fotografish! Karakteristika të tjera të aplikacionit 7ID

Zbuloni veçori të reja të aplikacionit 7ID, një krijues fotografish i pagabueshëm për Lotarinë DV.

Organizuesi i QR dhe barkodit (falas): Ky mjet organizon kodet QR dhe barkodet për një proces më efikas dhe më të efektshëm, të gjitha në majë të gishtave tuaj.

Mbrojtësi i kodit PIN (falas): Tani ju keni një vend të besueshëm për të ruajtur dhe mbajtur mend kodet tuaja PIN. Safekeeper siguron që PIN-et tuaja të jenë të sigurta dhe të aksesueshme lehtësisht kur nevojitet.

Mjeti i nënshkrimit elektronik (falas): Duhet të vendosni nënshkrimin tuaj në mënyrë dixhitale? Përdorni mjetin E-Signature për ta kthyer menjëherë nënshkrimin tuaj të shkruar në një elektronik.

Përjetoni këto veçori miqësore për përdoruesit dhe përmirësoni aplikacionin tuaj të Lotarisë DV me 7ID, aplikacionin më të mirë të krijimit të fotografive. Ne besojmë se aplikimi për Lotarinë DV duhet të jetë një udhëtim emocionues, jo stresues - dhe me aplikacionin 7ID, ju jeni një hap më afër për ta bërë atë realitet.

Lexo më shumë:

Aplikacioni Falas i Fotografisë së Pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar
Aplikacioni Falas i Fotografisë së Pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar
Lexo artikullin
Kodi PIN i deshifruar: Udhëzuesi thelbësor për numrat e identifikimit personal
Kodi PIN i deshifruar: Udhëzuesi thelbësor për numrat e identifikimit personal
Lexo artikullin
Këshilla për aplikimin e kartës OCI dhe mjeti i fotografive dhe nënshkrimit
Këshilla për aplikimin e kartës OCI dhe mjeti i fotografive dhe nënshkrimit
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play