Aplikacioni i fotografisë së pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar

Në një botë të globalizuar ku udhëtimi, studimi dhe puna jashtë vendit janë bërë normë, të kesh një platformë të besueshme fotografike të pasaportës dixhitale është thelbësore. Aplikacioni 7ID e thjeshton këtë proces duke e kthyer telefonin inteligjent në një kabinë fotografike pasaporte.

Aplikacioni i fotografisë së pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar

Vazhdoni të lexoni dhe mësoni se si të merrni një foto të përsosur të stilit të pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar me aplikacionin 7ID!

Tabela e përmbajtjes

Abonohu në 7ID për vetëm 1,65 GBP në muaj (tarifa mund të ndryshojë pak në varësi të rajonit tuaj) dhe përfito akses të pakufizuar në opsionet e mëposhtme të redaktimit të fotografive të pasaportës:

Prisni menjëherë foton tuaj në madhësinë 35×45

Madhësia e kërkuar e fotografisë së pasaportës së Mbretërisë së Bashkuar është 35×45 mm në formë të printuar. Në inç, është e barabartë me 1.38x1.77. Nëse aplikoni për pasaportën tuaj britanike në internet, formati minimal i kërkuar i fotografisë së pasaportës dixhitale është 600 piksel i gjerë dhe 750 piksel i gjatë. 7ID lejon ndryshimin e menjëhershëm të madhësisë së imazheve në këto dimensione.

Redaktori ynë falas i fotografive të pasaportës 7ID do të rregullojë madhësinë e duhur të kokës dhe vijën e syve. Ky aplikacion merr në konsideratë të gjitha dimensionet specifike të shtetit kur zgjidhni vendin dhe dokumentin.

Ndryshoni sfondin e fotografive në të bardhë të thjeshtë

Është standard që shumica e fotografive të identitetit, përfshirë pasaportat britanike, të kenë një sfond me ngjyra të çelura. Për të ndryshuar sfondin e fotografisë së pasaportës në të bardhë, thjesht lëvizni rrëshqitësin majtas në 7ID. Për rezultate më të mira me versionin falas, fotografia fillestare duhet të bëhet në një sfond të thjeshtë. Për të modifikuar një foto në çdo sfond, rekomandohet mjeti ynë me pagesë.

Përgatitni foton për printim

7ID ofron një shabllon printimi falas për fotot e pasaportës në dy formate: (*) Një dixhital për paraqitje në internet në https://www.gov.uk/; (*) Një për printim në letër fotografike 6×4 inç (10x15 cm). Çdo fletë e printuar përmban katër imazhe. Thjesht pritini ato dhe bashkëngjitni në aplikacionin tuaj për pasaportë.

Bëni një selfie me telefon
Konfirmoni zgjedhjen tuaj të fotografisë burimore
Zgjidhni sfondin

Mjeti i fotografisë së pasaportës bazë kundër ekspertit: Diferenca

Kur bëhet fjalë për redaktimin e fotografive, 7ID ju ofron tre opsione për të zgjedhur:

Redaktimi bazë i fotografisë së pasaportës (bazuar në abonim): Ky mjet përdor algoritme bazë për të përcaktuar madhësinë, formatin dhe pozicionimin e kokës së nevojshme, modifikimin e sfondit dhe krijimin e një modeli të printueshëm. Për rezultate më të mira, nxirrni foton përpara një sfondi njëngjyrëshe.

Redaktimi i fotografive të pasaportës së ekspertëve: Ky opsion përdor teknologji të avancuar të AI që funksionon me çdo sfond fillestar. Fotografitë e përpunuara me softuerin e përmirësuar kanë një normë pranimi prej 99,7% nga autoritetet. Nëse nuk jeni të kënaqur, ka një zëvendësim falas.

Redaktimi i fotografive të pasaportës së biznesit: Ky opsion ofron të gjitha përfitimet e versionit Premium, plus mbështetje teknike me përparësi të zgjeruar.

Si të përgatisni një foto të duhur të pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar?

Avantazhi i sotëm është se nuk ju nevojitet domosdoshmërisht një studio fotografike për të bërë foton e pasaportës; ju mund ta bëni vetë foton. Nuk jeni i sigurt se si të bëni një fotografi pasaporte në shtëpi? Ndiqni këto hapa të thjeshtë:

(*) Zgjidhni dritën natyrale, mundësisht përpara një dritareje, për të shmangur hijet e ashpra. (*) Vendoseni telefonin tuaj në një sipërfaqe të fortë ose përdorni një trekëmbësh për stabilitet. (*) Uluni ose ngrihuni drejt dhe shikoni direkt kamerën. Mbani një fytyrë neutrale ose një buzëqeshje delikate pa treguar dhëmbë dhe sigurohuni që sytë tuaj të jenë të hapur. (*) Bëni shumë fotografi për shumëllojshmëri dhe zgjidhni më të mirën. Lini hapësirë të mjaftueshme rreth kokës tuaj për prerje të mundshme nga aplikacioni 7ID. (*) Ngarkoni atë në aplikacion dhe lëreni 7ID të kujdeset për formatin dhe sfondin e fotografisë suaj.

Pavarësisht dokumentit (pasaportë, vizë, apo çdo aplikim tjetër zyrtar), 7ID garanton një foto profesionale!

Si të printoni një foto pasaporte në MB?

Aplikimet për pasaportë në internet nuk kërkojnë foto të printuara, por do t'ju duhen imazhe të printuara nëse preferoni paraqitjen në letër. Madhësia e kërkuar e fotografisë së pasaportës në MB është 35×45 mm, e cila është e njëjtë me foton e vizës në Mbretërinë e Bashkuar.

Kur përdorni aplikacionin 7ID, do të merrni menjëherë një grup prej katër fotografish individuale të pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar. Nëse keni një printer që mbështet printimin me ngjyra në letër fotografike, ndiqni këto hapa: (*) Klikoni me të djathtën mbi imazhin dhe zgjidhni Printo. (*) Zgjidhni modelin e printerit tuaj në dritaren që hapet. (*) Zgjidhni madhësinë e letrës (6×4 inç ose A6) dhe llojin. (*) Specifikoni numrin e kopjeve që dëshironi të printoni. (*) Konfirmoni cilësimet tuaja për të printuar kartat tuaja me fotografi të pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar.

Nuk keni një printer? Përdorni një qendër printimi aty pranë për të porositur një printim 4×6 inç në letër standarde të madhësisë së kartolinës. Nëse po pyesni se ku mund të gjeni një "foto me madhësi të pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar pranë meje", disa nga këto shërbime printimi në Mbretërinë e Bashkuar ofrojnë porosi dhe pagesë në internet:

(*) Tesco: Printimi i fotografive 10×15 cm (6×4 inç) kushton 0,55 £. Merrni printimet tuaja në dyqanin tuaj më të afërt Tesco. (*) Snapfish: 6×4 inç (15×10 cm) printimi kushton 0,10 £ + 1,49 £ për postimin. (*) Çizme Farmaci: printimi 6×4 inç kushton 0,15 £ + 1,50 £ për dërgimin në dyqanin më të afërt. (*) Asda: Një printim 6×4 inç kushton 0,11 £ + 2,00 £ postim.

Printim fotografish Rassport në Tesco

Printimi i fotografive Rassport në Tesco (mjegullimi i fotografisë origjinale është një veçori e shërbimit online të Tesco-s që nuk ndikon në rezultatin përfundimtar).

Lista kontrolluese e kërkesave për fotografitë e pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar

Ju lutemi vini re se çdo mospërputhje në foto mund të rezultojë në një vonesë në procesin e pasaportës suaj. Për fotografi të sakta, respektoni këto kërkesa: (*) Dimensionet e fotografisë së madhësisë së pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar: Rregullat e fotografisë së pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar janë të njëjta si për pothuajse të gjitha dokumentet britanike - madhësia e fotografisë në formë të printuar duhet të jetë 35×45 mm. Fotografia e pasaportës dixhitale në Mbretërinë e Bashkuar duhet të jetë së paku 600 piksele e gjerë dhe 750 piksele e gjatë. Madhësia duhet të jetë së paku 50 KB dhe jo më shumë se 10 MB. (*) Kohëzgjatja: Fotografia duhet të ishte bërë brenda muajit të fundit. (*) Ngjyra: Fotografia duhet të jetë me ngjyra. (*) Qartësia dhe fokusi: Sigurohuni që fotografia të jetë e qartë dhe në fokus. (*) Sfondi: Fotografia duhet të ketë një sfond të thjeshtë, me ngjyrë të lehtë. (*) Madhësia e kokës: Distanca nga mjekra në majë të kokës duhet të jetë midis 29 mm dhe 34 mm. Fotografia duhet të tregojë të gjithë kokën dhe pjesën e sipërme të shpatullave.

Përdorni aplikacionin tonë të specializuar falas 7ID për të siguruar që fotografia juaj e Gov UK të plotësojë të gjitha specifikimet.

Jo vetëm mjeti i fotografisë së pasaportës!

Eksploroni veçoritë e aplikacionit 7ID përtej krijimit të fotografive të pasaportës: (*) Shumëfunksionaliteti: Aplikacioni 7ID jo vetëm që ofron udhëzime se "çfarë madhësie është një foto e pasaportës në Mbretërinë e Bashkuar", por gjithashtu plotëson një sërë kërkesash për fotografinë e identitetit dhe përfshin veçori për të punuar me kodet QR , barkode, nënshkrime dixhitale dhe PIN. (*) Funksioni i Organizuesit të QR dhe Barkodit: Kjo veçori falas ju lejon të ruani të gjitha kodet tuaja të aksesit, barkodet e kuponit të zbritjes dhe kartat vdekje në një vend të vetëm dhe të përshtatshëm që nuk kërkon lidhje interneti. (*) Funksioni i ruajtjes së kodit PIN: Një tjetër veçori falas që ruan në mënyrë të sigurt të gjithë kodin PIN të kartës suaj të kreditit, kodet e kyçjes dixhitale dhe fjalëkalimet në një vend të vetëm për siguri të shtuar. (*) Funksioni i nënshkrimit elektronik: Ky funksion falas ju lejon të shtoni shpejt dhe me lehtësi nënshkrime dixhitale në dokumente, duke përfshirë PDF dhe dokumente Word.

7ID Free UK Passport Photo App po revolucionarizon procesin tradicional të fotografimit të pasaportës duke ofruar një alternativë me kosto efektive dhe që kursen kohë. Teknologjia e saj e sofistikuar garanton foto me cilësi të lartë dhe në përputhje me standardet nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Lexo më shumë:

Mjeti fotografik i vizave kanadeze | Bëni një foto të vizës së Kanadasë me telefonin tuaj
Mjeti fotografik i vizave kanadeze | Bëni një foto të vizës së Kanadasë me telefonin tuaj
Lexo artikullin
Si të bëni një foto K-ETA me një telefon
Si të bëni një foto K-ETA me një telefon
Lexo artikullin
Aplikacioni Australian Passport Photo: Si të bëni një fotografi në shtëpi
Aplikacioni Australian Passport Photo: Si të bëni një fotografi në shtëpi
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play