Aplikacioni i Fotografisë së Vizës Indiane

Për udhëtarët që dëshirojnë të eksplorojnë peizazhet e pasura kulturore dhe të larmishme të Indisë, marrja e një vize indiane është një hap i parë thelbësor. Po sikur t'ju thoshim se mund ta bëni procesin shumë më të lehtë?

Aplikacioni i Fotografisë së Vizës Indiane

Lexoni më tej për të mësuar se si të aplikoni për një vizë indiane në internet, si të bëni një foto për një vizë elektronike indiane dhe si të redaktoni madhësinë e fotografisë së vizës indiane në internet falas për të përmbushur të gjitha kërkesat për vizë.

Tabela e përmbajtjes

Dokumentet e nevojshme për aplikimin për vizë turistike indiane (online dhe personalisht)

Ka disa mënyra për të aplikuar për një vizë turistike indiane, duke përfshirë vizën elektronike, VFS Global, Ambasadën Indiane ose Konsullatat. Këtu janë dy lista të dokumenteve të nevojshme për të aplikuar për një vizë turistike në Indi: online dhe personalisht.

Dokumentet e kërkuara për aplikimin për vizë elektronike në Indi

Për të aplikuar me sukses për një vizë elektronike për Indinë, do t'ju duhet të përgatisni: (*) Pasaportën tuaj. (*) Një kopje e dixhitalizuar e faqes së të dhënave të pasaportës suaj (skedari PDF, diapazoni i madhësisë: 10-300 Kb). (*) Për një vizë elektronike, duhet të dorëzoni një foto dixhitale katrore me përmasa minimale 190×190 piksele.

Kur kaloni kufirin, mbani me vete një biletë kthimi ose të vendit të tretë, së bashku me vërtetimin e fondeve në dispozicion.

Dokumentet thelbësore për aplikimin personal për vizë në Indi

Kur dorëzoni kërkesën tuaj për vizë në konsullatën indiane, do t'ju duhet të sillni me vete: (*) pasaportën tuaj aktuale. (*) Një formular aplikimi për vizë i plotësuar, i printuar dhe i nënshkruar siç duhet, me të dyja nënshkrimet nën foto dhe pas deklaratës. (*) Një foto me ngjyrë në madhësinë e pasaportës. Në varësi të vendit të aplikimit tuaj, formati i kërkuar i fotografisë për vizë indiane mund të jetë 35x45 mm ose 2x2 inç. Nëse aplikoni nëpërmjet zyrave të VFS-së, do t'ju duhet të dorëzoni një foto 2x2. (*) Bileta juaj e linjës ajrore vajtje-ardhje. (*) Një konfirmim rezervimi hoteli ose ftesa të noterizuara, duke përfshirë një kopje të fotografisë së pasaportës së hostit dhe faqes së adresës. (*) Një fotokopje e faqes së të dhënave biografike të pasaportës suaj. (*) Nëse është e aplikueshme, një kopje të certifikatës së lindjes të përkthyer të fëmijës suaj dhe një certifikatë pa kundërshtime të noterizuar nga prindi që nuk udhëton.

Vini re se dokumentet e kërkuara mund të ndryshojnë në varësi të llojit të vizës dhe vendit të origjinës së aplikantit. Më shumë informacion mbi llojet e vizave dhe procesin e aplikimit mund të gjenden në Qendrën përkatëse të Aplikimit për Viza të Misionit Indian dhe Indian (IVAC) dhe në faqen zyrtare të internetit të vizave elektronike indiane (https://indianvisaonline.gov.in/).

Si të aplikoni për një vizë indiane në internet?

Hapat e aplikimit për vizë indiane në internet: (*) Identifikoni llojin tuaj të vizës: Përcaktoni llojin tuaj të vizës (p.sh. turistike, biznesi, mjekësore) bazuar në qëllimin e vizitës suaj. (*) Plotësoni formularin online: Vizitoni faqen zyrtare të internetit të e-Visa Indiane. Zgjidhni opsionin "Aplikimi për vizë elektronike" nga menyja dhe plotësoni aplikacionin me të dhënat personale, informacionin e pasaportës dhe planet e udhëtimit në faqen e internetit të vizave indiane. (*) Ngarko dokumente: Bashkangjit kopje të skanuara të pasaportës, fotografisë dhe materialeve të tjera përkatëse, si itinerari i fluturimit, rezervimet e hoteleve ose dokumentet financiare. (*) Paguani tarifën e vizës: Paguani tarifën në internet duke përdorur një kartë debiti ose krediti. (*) Paraqisni aplikacionin tuaj: Paraqisni formularin në internet dhe do të merrni një email konfirmimi me një numër gjurmimi.

Shënim: Aplikimi mund të refuzohet nëse dokumentet dhe fotografitë e ngarkuara kanë nevojë për sqarim / sipas specifikimeve. Përdorni aplikacionin 7ID që garanton një imazh profesional që plotëson kërkesat e Aplikimit për Vizë Indiane.

7ID: Krijuesi juaj përfundimtar i fotografive të vizave

7 ID: Bëni një selfie me telefonin tuaj
7ID: Zgjidhni sfondin
7 ID: Merrni foton tuaj të vizës indiane

Kaloni përgatitjen e fotografisë së pasaportës në dixhitale me aplikacionin 7ID, i disponueshëm si për përdoruesit e iPhone ashtu edhe për Android. Gjithçka që duhet të bëni është të ngarkoni foton tuaj në aplikacionin 7ID, të zgjidhni vendin dhe dokumentin që ju nevojitet dhe të shijoni veçoritë e përpunuara të mjetit tonë:

(*) Ndryshimi i madhësisë së figurës në formatin e fotografisë për vizë indiane: Ky funksion rregullon automatikisht imazhin tuaj në formatin e dëshiruar, duke siguruar që koka dhe sytë të jenë të pozicionuara me saktësi, duke i çliruar përdoruesit nga telashet e redaktimit manual. (*) Zëvendësoni sfondin me të bardhë të thjeshtë: Ndryshoni sfondin tuaj në të bardhë të thjeshtë duke zvarritur thjesht një rrëshqitës majtas. Një sfond i bardhë, gri i hapur ose blu mund të arrihet për të përmbushur standardet e dokumenteve zyrtare. Redaktori bazë funksionon më mirë me sfonde pikturë njëngjyrëshe. Nëse dëshironi të redaktoni një foto të bërë në çdo sfond, rekomandohen algoritme premium. (*) Përgatitni foton për printim: Merrni një shabllon të printueshëm të madhësisë së fotografisë 2×2, i përshtatshëm për madhësitë e letrës si 10×15 cm (4×6 inç), A4, A5 dhe B5. Printojeni atë në një printer me ngjyra ose në një qendër kopjimi, prisni mirë dhe fotografia juaj e vizës indiane është përfunduar.

Kur të zgjidhni një redaktues fotografish Premium 7ID?

Versioni me pagesë i 7ID përdor algoritme të sofistikuara të AI për të ofruar redaktimin superior të fotografive në sfonde të ndryshme. Çmimi i produktit përfshin mbështetje teknike dhe një rezultat të kënaqshëm të garantuar. Ne ofrojmë një zëvendësim falas nëse fotografia përfundimtare nuk i plotëson pritjet tuaja. Nëse nuk jeni të kënaqur, ne ofrojmë një garanci 100% të kthimit të parave.

Ne rekomandojmë opsionin Premium për dokumente kritike si pasaporta, patentë shoferi, viza amerikane ose evropiane, lotari DV, etj. Jini të sigurt, 7ID sigurohet që të gjithë elementët kritikë të adresohen me përpikëri!

Lista kontrolluese e kërkesave për fotografitë e vizave të Indisë

Për t'u siguruar që fotografia juaj e vizës plotëson kriteret, ju lutemi ndiqni kërkesat e listuara më poshtë për fotografinë e aplikimit për vizë indiane.

Kërkesat e fotografisë për vizë indiane:

(*) Madhësia e fotografisë së vizës së Indisë në formë të printuar duhet të jetë 2×2 inç (51×51 mm). (*) Lartësia dhe gjerësia e fotografisë duhet të jenë të barabarta. (*) Fotografia duhet të tregojë fytyrën tuaj të plotë, pamjen ballore, sytë hapur dhe pa syze. (*) Vendose kokën në qendër të kornizës, duke treguar kokën e plotë nga maja e flokëve deri në fund të mjekrës. Lartësia e kokës suaj duhet të jetë nga 1 inç në 1.375 inç. Në përgjithësi, duhet të jetë rreth 1.3 inç. (*) Sfondi duhet të jetë i thjeshtë, i lehtë ose i bardhë. (*) Sigurohuni që të mos ketë hije në fytyrën tuaj ose në sfond.

Kërkesat e fotografisë për vizë elektronike indiane:

(*) Madhësia e fotografisë dixhitale duhet të jetë së paku 350 me 350 dhe maksimumi 1000 me 1000 piksele. (*) Fotografia duhet të jetë në formatin JPEG. (*) Madhësia duhet të jetë midis 10 KB dhe 1 MB. (*) Fotografia nuk duhet të ketë kufij. (*) Sfondi duhet të jetë i thjeshtë, i lehtë ose i bardhë. (*) Pjesa e sipërme e bustit duhet të jetë e dukshme. (*) Shikoni drejtpërdrejt në kamerë. Mos ulni sytë. (*) Mbani një shprehje neutrale dhe të qetë.

Si të bëni një foto të duhur për vizë me një telefon?

Përdorimi i një telefoni inteligjent për një fotografi vize kërkon respektimin e udhëzimeve specifike: (*) Zgjidhni dritën natyrale, mundësisht nga një dritare, për të reduktuar hijet e ashpra. Vendoseni telefonin tuaj në një sipërfaqe të qëndrueshme ose përdorni një trekëmbësh për stabilitet. (*) Mbani një qëndrim të drejtë dhe shikoni drejtpërdrejt kamerën. (*) Mbani një shprehje neutrale ose një buzëqeshje të lehtë pa treguar dhëmbët dhe sigurohuni që sytë tuaj të jenë të hapur. (*) Bëni foto të shumta për shumëllojshmëri dhe zgjedhje. Lini hapësirë të mjaftueshme rreth kokës tuaj për prerje të mundshme nga aplikacioni 7ID. (*) Ngarkoni fotografinë tuaj më të mirë në 7ID dhe lëreni aplikacionin të bëjë rregullimet e formatimit dhe sfondit.

Me një katalog mbresëlënës të veçorive, aplikacioni 7ID riimagjinon procesin e marrjes së një fotografie të Vizës Indiane, duke ofruar një shërbim të aksesueshëm dhe të efektshëm që është edhe cilësor dhe i drejtuar nga pajtueshmëria.

Lexo më shumë:

Aplikacioni për fotografitë e vizave turke: Si të merrni një vizë elektronike për Turqinë?
Aplikacioni për fotografitë e vizave turke: Si të merrni një vizë elektronike për Turqinë?
Lexo artikullin
Aplikacioni Kinez i Fotove të Vizave: Merrni foton tuaj në sekonda
Aplikacioni Kinez i Fotove të Vizave: Merrni foton tuaj në sekonda
Lexo artikullin
Numri i Konfirmimit të Lotarisë DV: Këshilla vendimtare
Numri i Konfirmimit të Lotarisë DV: Këshilla vendimtare
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play