Aplikacioni i fotografive për vizën e Qipros

Me detet e saj blu, historinë e pasur dhe kuzhinën e shijshme, Qipro është një destinacion popullor për turistët nga e gjithë bota. Përpara se të paketoni valixhet për pushimet tuaja në Mesdhe, marrja e një vize të Qipros është thelbësore për shumë udhëtarë ndërkombëtarë. Dhe një foto cilësore e vizës mund të përshpejtojë kohën e përpunimit dhe të sigurojë hyrjen tuaj në vend.

Aplikacioni i fotografive për vizën e Qipros

Ky artikull do t'ju udhëheqë përmes procesit të vizave në Qipro dhe do t'ju tregojë se si të bëni një fotografi ideale dhe të përshtatshme për vizën e Qipros me një aplikacion të dedikuar Visa Photo Editor - 7ID.

Tabela e përmbajtjes

Dokumentet e nevojshme për aplikimin për vizë në Qipro

Dokumentet që ju nevojiten për të aplikuar për vizë në Qipro mund të ndryshojnë në varësi të vendit nga jeni dhe çfarë lloj vize dëshironi. Në thelb, të gjithë aplikantët duhet të ofrojnë këto gjëra:

(*) Një formular aplikimi për vizë i plotësuar dhe i nënshkruar. (*) Një pasaportë e vlefshme ose kartë identiteti që nuk skadon për të paktën tre muaj pasi të largoheni nga Qipro. Duhet të ketë të paktën dy faqe bosh. (*) Foto e madhësisë së pasaportës, në përputhje me dimensionet e fotografisë së vizës së Qipros. (*) Dëshmi e qëndrimit tuaj të planifikuar në Qipro. Kjo mund të jetë një rezervim hoteli, marrëveshje qiraje ose diçka tjetër. (*) Dëshmi për para të mjaftueshme për të mbuluar udhëtimin tuaj, si një deklaratë bankare ose bilanc. (*) Itinerari juaj i fluturimit ose bileta e avionit. (*) Sigurimi mjekësor i udhëtimit (*) Pagesa e tarifës së aplikimit për vizë.

Kërkesa shtesë: (*) Për të miturit: Letrat e pëlqimit, urdhrat e kujdestarisë (nëse ka) dhe certifikatat e lindjes. (*) Për studentët: Letër pranimi nga një universitet qipriot. (*) Për udhëtarët e biznesit: Letër ftese nga kompania pritëse në Qipro.

Krijoni një fotografi për vizën e Qipros në internet: Aplikacioni 7ID

Aplikacioni 7ID: Krijuesi i fotografive të vizave në Qipro
Aplikacioni 7ID: Kërkesat për fotografi të vizës së Qipros
Aplikacioni 7ID: Redaktori i sfondit të fotografive të vizave të Qipros

Tani mund të bëni lehtësisht një foto vize për Qipron në shtëpi duke përdorur telefonin inteligjent me aplikacionin 7ID Photo Editor. Nuk ka më humbje kohe dhe parash. Mund të bëni aq foto sa të keni nevojë derisa të jeni të kënaqur me pamjen tuaj.

Këtu janë disa këshilla se si të bëni fotografinë e përsosur të vizës: (*) Përdorni dritën nga një dritare për të shmangur hijet e errëta. (*) Mbajeni telefonin të palëvizur për ta mbajtur fotografinë të qartë. (*) Shikoni drejt kamerës me një fytyrë të relaksuar ose një buzëqeshje të vogël dhe mbajini sytë hapur. (*) Bëni disa foto që të mund të zgjidhni më të mirën. (*) Sigurohuni që fotografia të ketë hapësirë shtesë rreth jush, në mënyrë që aplikacioni 7ID ta presë atë siç duhet për t'iu përshtatur rregullave të fotografisë së vizës në Qipro. (*) Ngarkoni foton tuaj në aplikacionin 7ID, zgjidhni vendin tuaj dhe llojin e dokumentit që ju nevojitet dhe lëreni 7ID të bëjë pjesën tjetër. Aplikacioni do të ndryshojë madhësinë e fotografisë suaj, do ta kthejë sfondin të bardhë dhe do t'ju japë versione dixhitale dhe të printueshme falas.

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Si të paraqisni një foto për një aplikim për vizë në Qipro?

Me 7ID, ju merrni shabllone për foton tuaj. Njëra është dixhitale për aplikime online dhe tjetra është e printuar.

Nëse po aplikoni personalisht, mund t'ju duhet t'i jepni atyre një foto të printuar. Çdo konsullatë mund të ketë mënyrën e vet për të bashkangjitur foton tuaj me aplikacionin tuaj - disa mund të duan që ajo të ngjitet dhe të tjerë mund të jenë në rregull me kapjen e saj. Sigurohuni që të kontrolloni udhëzimet specifike ose pyesni dikë në konsullatë se si dëshiron.

Për aplikimet online për vizë, zakonisht ju nevojitet vetëm një foto dixhitale. Thjesht zgjidhni skedarin e fotografisë, të siguruar nga 7ID në pajisjen tuaj dhe ngarkoni atë në formularin tuaj online.

Lista kontrolluese e kërkesave për vizë në Qipro

Kur bëni një foto për vizën tuaj të Qipros, sigurohuni që të ndiqni këto rregulla:

(*) Madhësia e fotografisë së vizës së Qipros duhet të jetë 35×45 mm. (*) Koka juaj duhet të jetë e përqendruar në 70-80% të fotografisë. (*) Distanca nga maja e kokës deri te mjekra duhet të jetë midis 31,5 dhe 36 mm. (*) Duhet të ketë një hendek 3 mm nga maja e kokës deri në majë të fotografisë. (*) Ngjyra e sfondit duhet të jetë e bardhë. (*) Fotografitë duhet të jenë me ngjyra. (*) Mbajeni foton pa qoshe ose ovale. (*) Fytyra juaj duhet të jetë neutrale dhe të shikojë drejt kamerës. (*) Nuk lejohen kapele, përveç për arsye fetare, si për shembull hixhabi, i cili nuk duhet të errësojë formën e fytyrës suaj. (*) Ju mund të mbani syze me recetë për sa kohë që ato nuk kanë lente të lyer dhe kornizat nuk ju mbulojnë sytë.

Jo vetëm një mjet fotografik për viza!

Aplikacioni 7ID ofron më shumë sesa thjesht ndihmë me foton tuaj të vizës:

Ruajtja dhe gjeneruesi i QR dhe barkodit (falas)
Ruani dhe gjeneroni me lehtësi kode QR ose barkode për kuponat e zbritjes ose kartat v. Qasuni në kodet tuaja të ruajtura në çdo kohë pa lidhje interneti.

Ruajtja e kodit PIN (falas)
Ruani PIN-et, bravat dixhitale dhe fjalëkalimet e kartës suaj të kreditit/debitit në një vend të sigurt. Kodet tuaja ruhen në mënyrë të sigurt dhe nuk ndahen askund pa pasur nevojë për internet.

Krijuesi i nënshkrimeve elektronike (falas)
Shtoni shpejt dhe me lehtësi nënshkrimin tuaj dixhital në PDF, dokumente Word dhe më shumë.

Përdorni 7ID për të thjeshtuar aplikimin tuaj për vizë dhe shijoni udhëtimin tuaj në Qipro!

Lexo më shumë:

Aplikimi dhe fotografia e ID e Votuesit Indian
Aplikimi dhe fotografia e ID e Votuesit Indian
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës dhe identitetit të Hollandës
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës dhe identitetit të Hollandës
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës çeke dhe identitetit: Këshilla për të bërë fotografi me telefonin tuaj
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës çeke dhe identitetit: Këshilla për të bërë fotografi me telefonin tuaj
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play