Si të krijoni një foto pasaporte me sfond blu me telefon?

Procesi i krijimit të një fotografie pasaporte me sfond blu në telefonin tuaj mund të duket kompleks. Kjo detyrë është e mbushur me pengesa të fshehura, nga arritja e tonit të duhur të ngjyrave deri te ruajtja e matjeve të sakta. Por mos u shqetësoni! Ne do t'ju tregojmë se si ta thjeshtoni detyrën.

Si të krijoni një foto pasaporte me sfond blu me telefon?

Nga ky artikull, do të mësoni se ku kërkohet sfondi blu i fotografisë së madhësisë së pasaportës dhe si të bëni një foto të pasaportës në sfond blu në internet lehtë dhe e drejtpërdrejtë.

Tabela e përmbajtjes

Për cilat dokumente zbatohet Kërkesa e Sfondit Blu?

Ka disa vende që kërkojnë përdorimin e një sfondi blu në të gjitha fotot e identifikimit: (*) Në Kuvajt, do t'ju duhet një foto 4×6 cm me sfond blu për një pasaportë, kartë identiteti, patentë shoferi, leje qëndrimi ose leje pune. Megjithatë, për aplikantët për herë të parë për pasaportë Kuvajtiane, madhësia e kërkuar e fotografisë është 4×5 cm, gjithashtu me sfond blu. (*) Nëse keni si destinacion Omanin, një sfond blu është i detyrueshëm për fotot tuaja të vizës 4×6 cm. E njëjta gjë vlen edhe për fotografitë e pasaportës apo kartës së identitetit, madje edhe për lejet e qëndrimit apo të punës. (*) Palestina kërkon një fotografi 35×45 mm me sfond blu për pasaportat dhe kartat e identitetit.

Ndërkohë, vendet e tjera zakonisht kërkojnë një sfond fotografik të bardhë ose gri të lehtë për fotot e përgjithshme të identifikimit, por disa dokumente kërkojnë një sfond blu.

Shembujt përfshijnë: (*) fotografinë e pasaportës së Malajzisë; (*) Foto e pasaportës së Katarit; (*) patentë shoferi në Japoni; (*) Foto ID e Sri Lanka; (*) Foto e pasaportës së Filipineve. Dhe disa vende të tjera po ndjekin shembullin.

Si të zëvendësoni sfondin e fotografisë së pasaportës në blu me telefonin? Aplikacioni 7ID

7 ID: Aplikacioni i fotografisë së pasaportës
7 ID: Redaktues i sfondit blu të fotografisë së pasaportës
7 ID: Shembull i sfondit blu të fotografisë së pasaportës

Pyesni veten se si ta ndryshoni sfondin e fotografisë së pasaportës tuaj në blu duke përdorur telefonin tuaj? Është e lehtë me mjetin tonë të specializuar të redaktimit të fotografive në sfond blu - 7ID!

Për të krijuar një sfond blu për fotografinë e madhësisë së pasaportës, bëni sa më poshtë:

  1. Do t'ju duhet një foto me ngjyra e bërë brenda gjashtë muajve të fundit.
  2. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin 7ID. Është në dispozicion për iOS dhe Android.
  3. Zgjidhni një plan abonimi që i përshtatet më mirë nevojave tuaja: (*) Abonimi Pro kushton vetëm 2 dollarë/muaj dhe ju lejon të modifikoni një numër të pakufizuar fotografish pasaporte (çmimet ndryshojnë pak sipas rajonit). (*) Versioni Expert i aplikacionit 7ID ka algoritme të avancuara të AI. Është projektuar për të modifikuar në mënyrë të përsosur çdo sfond fotografie duke përmirësuar cilësinë e imazhit. Plus, shërbimi ofron mbështetje 24/7 dhe madje garanton për të zëvendësuar foton tuaj falas nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin.
  4. Ngarkoni foton tuaj në aplikacionin 7ID, specifikoni detajet e shtetit dhe dokumentit dhe lërini veçoritë e tij gjithëpërfshirëse të bëjnë pjesën tjetër: (*) Ndryshimi i madhësisë së imazhit: 7ID automatikisht do të presë foton tuaj për t'iu përshtatur dimensioneve të kërkuara të fotografisë së pasaportës, duke siguruar që koka dhe sytë tuaj janë pozicionuar saktë. (*) Ndrysho ngjyrën e sfondit: Aplikacioni 7ID ofron modifikim të pakufizuar, duke i lejuar përdoruesit të konvertojnë sfondet e fotografive të pasaportës së tyre në një ngjyrë të bardhë të thjeshtë, gri të çelur ose blu të pastër - duke u siguruar që ai plotëson specifikimet për dokumentet zyrtare. (*) Shablloni i printimit: Pasi fotografia juaj e pasaportës të jetë përgatitur dhe gati, 7ID ju ofron një shabllon të printueshëm që përshtatet në mënyrë të përkryer me dimensionet e kërkuara. Imazhi mund të personalizohet për t'iu përshtatur çdo madhësie të zakonshme letre si p.sh. 4×6 inç, A4, A5, B5. Thjesht përdorni një printer me ngjyra ose vizitoni qendrën tuaj lokale të kopjimit. Do të keni një foto të printuar bukur në madhësinë e saktë që ju nevojitet.

Si të visheni për një foto pasaporte me një sfond blu?

Përpara se të pozoni për një foto pasaporte, ka udhëzime për kodin e veshjes që duhet të ndiqni: (*) Për një foto pasaporte me sfond blu, zgjidhni veshje që bëjnë kontrast të mirë me blunë: portokalli, të verdhë, të zezë, vjollcë, të kuqe, jeshile, etj.; (*) Zgjedhni një look të thjeshtë dhe të rastësishëm me veshje të thjeshta. (*) Shmangni veshjen e uniformave ose veshjeve që i ngjajnë uniformës. Bluzat janë një zgjedhje e mirë dhe e sigurt.

Jo vetëm një redaktues i sfondit të fotografive të pasaportës! Zbuloni të gjitha tiparet e aplikacionit 7ID

Aplikacioni 7ID nuk është vetëm një sfond blu për redaktuesin e fotografive të pasaportës. Ai është i mbushur me veçori për të përmbushur kërkesat e ndryshme të fotografisë me ID. Përveç transformimit të sfondeve të fotografive të pasaportës, aplikacioni ka një mjet të integruar për menaxhimin e kodeve QR, barkodeve, nënshkrimeve dixhitale dhe PIN-ve.

(*) Për shembull, mund të ruani në mënyrë të sigurt kodet e aksesit, certifikatat e zbritjes dhe kartat vB me organizuesin e integruar të QR dhe Barkodit. (*) Mbani gjurmët e PIN-ve të kartës suaj të kreditit, kodet e kyçjes dixhitale dhe fjalëkalimet me Mbrojtësin e Kodit PIN. (*) Përveç kësaj, mjeti i Nënshkrimit Elektronik i lejon përdoruesit të nënshkruajnë në mënyrë dixhitale dokumente, duke përfshirë PDF dhe dokumente Word, pa probleme.

Përfitoni sa më shumë nga aplikacioni 7ID!

Lexo më shumë:

Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda
Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda
Lexo artikullin
Si të shtoni një nënshkrim në Adobe Acrobat?
Si të shtoni një nënshkrim në Adobe Acrobat?
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së Singaporit: Aplikimi për pasaportë ICA
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së Singaporit: Aplikimi për pasaportë ICA
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play