Si të ruani kartat e besnikërisë në telefonin tuaj?

Në botën e sotme të orientuar nga konsumatori, kartat e besnikërisë janë bërë një mjet i fuqishëm për përmirësimin e cilësisë së shërbimit ndaj klientit. Koncepti i kartave të besnikërisë bazohet në një sistem shpërblimesh të krijuar nga kompanitë për të shpërblyer klientët besnikë duke u ofruar atyre përfitime të veçanta. Klientëve u jepet një kartë unike që përdoret në transaksionet e mëpasshme, duke i lejuar ata të fitojnë pikë proporcionale me shpenzimet e tyre. Këto pikë mund të blihen për shpërblime të ndryshme si zbritje, produkte falas ose oferta ekskluzive, duke ju kursyer para të konsiderueshme me kalimin e kohës. Ato ofrojnë gjithashtu një përvojë të personalizuar blerjeje, pasi klientët shpesh kanë akses në shitje ekskluzive, shërbime prioritare ose prezantime të produkteve të reja.

Si të ruani kartat e besnikërisë në telefonin tuaj?

Megjithatë, me rritjen e numrit të kartave, menaxhimi mund të bëhet sfidues. Zgjidhja? Ruajtja e tyre në mënyrë dixhitale në smartfonët tuaj. Kjo jo vetëm që i bën kartat më të aksesueshme, por edhe i mbron ato nga humbja ose dëmtimi. Vazhdoni të lexoni dhe mësoni se si t'i menaxhoni kartat tuaja të besnikërisë në mënyrë dixhitale në mënyrë efikase dhe pa stres me ndihmën e aplikacionit 7ID Loyalty Cards!

Tabela e përmbajtjes

Mënyra të zakonshme për të ruajtur kartat e besnikërisë

Metodat e zakonshme të ruajtjes së kartave të besnikërisë variojnë nga vendosja e tyre në kuletat fizike deri te përdorimi i aplikacioneve të fotografive ose zgjidhjeve të ruajtjes në renë kompjuterike. Kuletat tradicionale ofrojnë një mënyrë të njohur dhe të prekshme të mbajtjes së këtyre kartave, ndërsa aplikacionet e fotografive ju lejojnë të kapni një imazh të kartës suaj për referencë në të ardhmen. Ruajtja në renë kompjuterike, nga ana tjetër, ofron një mjedis dixhital më të sigurt për të arkivuar këto karta. Sidoqoftë, këto metoda standarde kanë disavantazhe të rëndësishme. Kuletat fizike mund të bëhen të mëdha me karta të shumta ndërsa bërja e fotografive ose përdorimi i hapësirës në renë kompjuterike mund ta bëjë procesin e rikuperimit të lodhshëm dhe kërkon kohë.

Kështu, ideja e ruajtjes së kartave të besnikërisë në telefonin tuaj vjen si një zgjidhje më inovative dhe efikase. Njihuni me mjetin që lejon një aplikacion smartphone t'i menaxhojë të gjitha në mënyrë efikase — aplikacioni shumëfunksional 7ID, me një funksion të ruajtjes së kodit QR dhe barkodit që lejon përdorimin si një aplikacion i kartave të besnikërisë dhe anëtarësimit.

Aplikacioni 7ID për ruajtjen e kartave dhe barkodeve të tjera

Aplikacioni 7ID jo vetëm që ruan të gjitha barkodet dhe kodet QR në një vend, por gjithashtu i bën të lehtë aksesin, menaxhimin dhe përdorimin e tyre kur nevojitet. Thjesht bëni një foto të barkodit në kartën tuaj të besnikërisë ose anëtarësimit dhe ruajeni brenda aplikacionit!

Ndërfaqja e tij miqësore për përdoruesit dhe veçoritë e thjeshtojnë të gjithë procesin, duke kursyer kështu kohë dhe përpjekje për klientin.

Mbajtja e kodeve QR dhe barkodeve: Aplikacioni i barkodit 7ID ofron një kasafortë dixhitale të sigurt për të gjitha kodet dhe barkodet tuaja QR, duke i centralizuar ato për akses të shpejtë dhe të lehtë pa lidhje interneti.

Skanimi i kodit QR dhe kodit të barkodit: Skanimi i kodeve QR dhe barkodeve me 7ID është i thjeshtë: thjesht hapni aplikacionin dhe përdorni kamerën e smartfonit tuaj për të kapur informacionin e kodit. Ky informacion më pas ruhet në mënyrë të sigurt brenda 7ID.

Dixhitalizimi i kartave të besnikërisë: Me 7ID, ju mund të zëvendësoni kuletat e mëdha dhe kuponat e çorganizuar letre me një alternativë dixhitale. Thjesht skanoni barkodin në kartën tuaj të besnikërisë për ta ruajtur atë në aplikacion dhe do të keni akses në shpërblime dhe zbritje pa marrë me vete karta fizike.

Gjenerimi i kodeve dhe kartave të personalizuara QR: Aplikacioni ju lejon të krijoni vCard të personalizuara me detajet tuaja të kontaktit, si emri, titulli i punës dhe informacioni i kontaktit, të cilat më pas mund të konvertohen në një kod QR të skanueshëm, duke i lejuar të tjerët të shtojnë informacionin tuaj drejtpërdrejt në kontaktet e tyre.

Si funksionon 7ID?

Për të ngarkuar të dhënat e kartës suaj të besnikërisë në 7ID, hapni aplikacionin dhe drejtohuni te seksioni QR&Barcodes. Prekni kodin e ri, zgjidhni opsionin Scan Code With The Camera dhe bëni një foto të barkodit në kartën tuaj të besnikërisë. Shkruani një mbishkrim të barkodit tuaj në mënyrë që të mos harroni qëllimin e tij.

Gati! Herën tjetër që duhet të përdorni kartën tuaj të besnikërisë, hapni aplikacionin 7ID dhe skanoni kodin nga ruajtja e tij. Nuk kërkohet lidhje interneti.

Mbani kodet QR dhe barkodet në një aplikacion
Shtoni një kod QR ose një kod bar me kamerën tuaj, nga galeria ose nga URL-ja

Përfitimet e Daljes Dixhitale

Përparësitë e mëposhtme nxisin popullaritetin në rritje të zgjedhjes dixhitale:

Komoditeti: Ruajtja dixhitale e kartave të besnikërisë eliminon nevojën për të mbajtur disa karta fizike, duke siguruar qasje të lehtë direkt nga smartfoni juaj.

Qasje e shpejtë: Me ruajtjen dixhitale, mund të gjeni dhe përdorni kartën e besnikërisë që ju nevojitet pa gërmuar nëpër një portofol fizik.

Të sigurta dhe të sigurta: Metodat e ruajtjes dixhitale janë zakonisht të sigurta, duke reduktuar rrezikun e humbjes, vjedhjes ose dëmtimit që mund të ndodhë me kartat fizike.

Eko-miqësore: Dixhitalizimi kursen burime duke reduktuar nevojën për të prodhuar prodhimin e kartave plastike dhe letre.

Jetëgjatësia e rritur: Kartat dixhitale nuk përballen me konsumim si kartat fizike dhe kanë një jetë më të gjatë të përdorshme.

Organizim efikas: Aplikacionet dixhitale zakonisht ofrojnë mënyra për të kategorizuar dhe organizuar kartat tuaja të besnikërisë, duke i bërë ato më të lehta për t'u menaxhuar.

Kursim parash: Me të gjitha kartat e besnikërisë të ruajtura në mënyrë dixhitale dhe lehtësisht të aksesueshme, përdoruesit kanë më pak gjasa të humbasin ofertat ose zbritjet, duke çuar në kursime të kostos.

Jo vetëm aplikacioni i ruajtjes së barkodit! Karakteristikat e tjera të 7ID

Zbuloni veçoritë e ndryshme të aplikacionit 7ID:

Krijuesi i fotografive të pasaportës: Ju lejon të ngarkoni foton tuaj dhe ta shndërroni menjëherë në një foto me madhësi pasaporte që plotëson kërkesat ndërkombëtare. Kërkohet abonim.

Ruajtja e kodit PIN dhe fjalëkalimit: Aplikacioni ofron një vend të sigurt për të menaxhuar në mënyrë të sigurt kodet PIN dhe fjalëkalimet tuaja.

Aplikacioni i nënshkrimit elektronik: Bëni një nënshkrim elektronik të menjëhershëm dhe shtojeni atë në PDF, imazhe dhe dokumente të tjera me aplikacionin 7ID.

Aplikacioni 7ID është i disponueshëm për shkarkim në platformat Android dhe iOS.

Si përfundim, ruajtja e kartave të besnikërisë në telefonin tuaj është një mënyrë moderne, e përshtatshme dhe e sigurt për të menaxhuar dhe përdorur shpërblimet. Duke përdorur aplikacionin e specializuar për të ruajtur karta të tilla si 7ID, mund t'i digjitalizoni, aksesoni dhe organizoni me lehtësi kartat tuaja, duke ju kursyer kohë, përpjekje dhe hapësirë në portofol. Përqafimi i kësaj qasjeje dixhitale siguron që shpërblimet e besnikërisë nuk do të mungojnë dhe kontribuon në një mënyrë jetese më të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin.

Lexo më shumë:

Si të ruani në mënyrë të sigurt fjalëkalimet dhe kodet PIN në telefonin tuaj?
Si të ruani në mënyrë të sigurt fjalëkalimet dhe kodet PIN në telefonin tuaj?
Lexo artikullin
Këshilla për aplikimin e kartës OCI dhe mjeti i fotografive dhe nënshkrimit
Këshilla për aplikimin e kartës OCI dhe mjeti i fotografive dhe nënshkrimit
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së SHBA-së: Merrni një foto të përshtatshme në 2 sekonda
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së SHBA-së: Merrni një foto të përshtatshme në 2 sekonda
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play