Aplikacioni për fotografitë e vizave të SHBA-së: Bëni një fotografi të vizave të SHBA në shtëpi

Aplikacioni për fotografitë e vizave të SHBA-së: Bëni një fotografi të vizave të SHBA në shtëpi

Nëse keni bërë ndonjëherë vetë një foto për viza amerikane ose ndonjë dokument tjetër - me siguri e dini se sa kohë dhe energji kërkon ky proces. Përveç kësaj, nuk ka asnjë garanci se do të bëni gjithçka siç duhet dhe përpjekjet tuaja do të shpërblehen.

Po sikur t'ju themi se aplikacioni i fotografisë për vizë 7ID do ta zgjidhë këtë problem brenda një kohe të shkurtër? Ndiqni rekomandimet e listuara më poshtë dhe mësoni të përdorni krijuesin tonë të fotografive të vizave për aplikimin tuaj.

Tabela e përmbajtjes

Prisni foton tuaj në madhësinë e kërkuar

Kur aplikoni për një vizë amerikane, duhet të përfshini një foto dixhitale katrore me përmasa që variojnë nga 600x600 deri në 1200x1200 pixel me formularin e aplikimit për vizë. Madhësia standarde e fotografisë së vizës amerikane në formë të printuar është 2x2 inç (51x51 mm).

Me aplikacionin 7ID, ju mund ta ndryshoni menjëherë madhësinë e imazhit tuaj në këto matje specifike. Mjeti ynë për prerjen e fotografive të vizave në SHBA jo vetëm që rregullon madhësinë, por gjithashtu siguron madhësinë e duhur të kokës dhe vijës së syve për një rezultat të përsosur.

Ndrysho sfondin në të bardhë të thjeshtë

Me 7ID, lehtë mund ta zëvendësoni sfondin me një të bardhë të thjeshtë. Thjesht përdorni rrëshqitësin për të rregulluar sfondin. Për rezultate optimale, preferohet një shërbim ekspert.

Konfirmoni foton tuaj burimore
Zgjidhni llojin e dokumentit
Zgjidhni sfondin

Dallimi midis opsioneve të pakufizuara (të bazuara në pajtim) dhe ekspertëve

Kur bëhet fjalë për redaktimin e fotografive, 7ID ofron tre opsione:

Krijues i pakufizuar i fotografive të vizave (kërkohet abonim Pro): Ai përdor algoritme bazë për të vendosur madhësinë, formatin dhe pozicionin e kokës së kërkuar, për të rregulluar sfondin dhe për të krijuar një shabllon të printueshëm. Rekomandohet të bëni fotografinë tuaj në një sfond monokromatik.
Ky opsion përdor një mjet të avancuar të bazuar në AI që mund të funksionojë me një fotografi fillestare të bërë në çdo sfond. Fotografitë e përpunuara me këtë softuer të përmirësuar pranohen nga autoritetet në 99,7% të rasteve. Nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin, ne do ta zëvendësojmë foton falas ose do të bëjmë një rimbursim të plotë.
Redaktimi i fotografive të vizës së biznesit: Ky opsion përfshin të gjitha përfitimet e algoritmeve të paguara, së bashku me mbështetjen e përmirësuar teknologjike me përparësi.

Shembull foto e vizës së ekspertëve në SHBA

Shembull foto e vizës së ekspertëve në SHBA

Cila foto është e përshtatshme për një krijues vizash në SHBA?

Për të marrë një foto vize që plotëson specifikimet, është e rëndësishme të filloni me një foto fillestare të përshtatshme që ngarkoni në aplikacionin 7ID:

Si të bëni një fotografi me vizë me telefon: Udhëzime të shkurtra

Me përparimet në teknologjinë e kamerës së smartfonëve, marrja e një fotografie me vizë me telefonin tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Këtu janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të bëni fotografinë tuaj të vizës duke përdorur telefonin tuaj:

  1. Gjeni ndriçim të mirë: Është më mirë të përdorni dritën natyrale, ndaj qëndroni përpara një dritareje të ndriçuar mirë për të shmangur hijet e ashpra.
  2. Konfiguroni telefonin inteligjent: Sigurohuni që telefoni juaj të jetë i sigurt në një sipërfaqe të qëndrueshme për të kapur poza të qëndrueshme.
  3. Pozicionimi i kamerës: Përdorni kamerën e pasme për foto me cilësi më të mirë dhe sigurohuni që lentet të jenë në nivelin e syve.
  4. Pozoni siç duhet: Qëndroni ose uluni drejt, përballeni drejtpërdrejt me kamerën dhe mbani një shprehje neutrale ose një buzëqeshje të lehtë pa treguar dhëmbët. Mbaji syte hapur.
  5. Bëj fotografi të shumëfishta: Shkrep disa foto, që të mund të zgjedhësh më të mirën. Lini pak hapësirë rreth kokës, pasi aplikacioni 7ID mund të kërkojë prerje.

Me aplikacionin 7ID, ju merrni një foto dixhitale të përpunuar që është gati për t'u bashkangjitur në aplikacionin tuaj për vizë në SHBA + Do të merrni një shabllon të printueshëm

Si të bashkëngjitni një foto dixhitale në aplikacionin për vizë në SHBA?

Pasi të keni përpunuar foton tuaj të vizës duke përdorur aplikacionin 7ID, duhet të dini se si ta bashkëngjitni atë me aplikacionin tuaj për vizë.

Si të bashkëngjitni një foto dixhitale në aplikacionin për vizë në SHBA?

A keni nevojë të printoni foton e vizës në SHBA?

Megjithëse ju keni mundësinë për të printuar foton e vizës, nuk është gjithmonë një kërkesë. Kjo varet nga konsullata specifike e SHBA ku do të kryeni intervistën tuaj për vizë: disa mund të lejojnë një foto dixhitale nga formulari juaj i aplikimit dhe disa mund të kërkojnë një foto të printuar 2x2 inç.

Aplikacioni 7ID ofron një shabllon falas për printimin e fotografisë suaj të vizës në çdo format dhe mundësinë për të ngarkuar foton dixhitale direkt në aplikacionin tuaj për vizë në internet. Kjo veçori fleksibël kursen kohë pasi mund të zgjidhni metodën që përputhet më mirë me nevojat e aplikacionit tuaj.

Lista kontrolluese e kërkesave për fotografitë e vizave të SHBA

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë kërkesa të qarta fotografike për vizën amerikane. Këtu është një listë kontrolli për t'u siguruar që fotografia juaj përmbush këto pritshmëri:

Mos harroni të bëni disa foto për t'u siguruar që të paktën një do të plotësojë të gjitha këto kritere. Mosrespektimi i ndonjë prej këtyre udhëzimeve mund të bëjë që aplikimi juaj për vizë të vonohet ose të refuzohet. Pra, është e rëndësishme që ta bëni atë siç duhet herën e parë.

Jo vetëm aplikacioni Visa Photo! Karakteristika të tjera të 7ID

Përveç prodhuesit të madhësisë së fotografisë dhe ngjyrës së sfondit të vizave në SHBA, aplikacioni 7ID ofron veçori të ndryshme për të gjitha nevojat tuaja të fotografisë ID, duke përfshirë kodet QR, barkodet, nënshkrimet elektronike dhe kodet PIN.

Organizuesi QR dhe barkodi (falas) ju lejon të konsolidoni kodet tuaja të aksesit, barkodet e certifikatave të zbritjes dhe kartat vB në një vend të lehtë për t'u aksesuar, pa pasur nevojë për lidhje interneti.
Mbrojtësi i kodit PIN (falas) i mban të sigurta PIN-et e kartës suaj të kreditit, kodet e kyçjes dixhitale dhe fjalëkalimet në një vend, duke ofruar siguri maksimale.
Mjeti i nënshkrimit elektronik (falas) ju mundëson të përmirësoni menjëherë dokumentet tuaja me nënshkrimin tuaj dixhital. Mund ta aplikoni në PDF, dokumente Word dhe më shumë me vetëm disa prekje.

Me mjetin e tij të prerjes së menjëhershme të fotografive, opsionet e zëvendësimit të sfondit dhe daljet e optimizuara të fotografive dixhitale, aplikacioni 7ID siguron që fotografia juaj e vizës të plotësojë të gjitha kërkesat. Pavarësisht nëse zgjidhni opsionin bazë ose ekspert, aplikacioni 7ID garanton komoditet, përballueshmëri dhe cilësi për procesin e aplikimit tuaj për vizë.

Lexo më shumë:

Si të skanoni një kod QR nga një pamje ose foto?
Si të skanoni një kod QR nga një pamje ose foto?
Lexo artikullin
Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda
Aplikacioni Falas i Fotove të Lotarisë DV: Prisni foton tuaj në pak sekonda
Lexo artikullin
PIN-i i verifikimit të identitetit të IRS: Këshilla të dobishme
PIN-i i verifikimit të identitetit të IRS: Këshilla të dobishme
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play