Bërja e një fotografie 3×4 me telefon: Redaktori i madhësisë dhe sfondit

Një fotografi 3×4 e stilit të pasaportës është një specifikim thelbësor për dokumente të shumta identifikimi dhe udhëtimi. Duke pasur parasysh rëndësinë e këtij dimensioni të veçantë për dokumentet zyrtare, është e dobishme të kuptoni se si t'i bëni këto lloj fotosh me telefonin tuaj celular. Ky udhëzues ofron një mënyrë të shpejtë dhe efektive për të marrë fotografi 3×4 duke përdorur një smartphone dhe aplikacionin 7ID.

Bërja e një fotografie 3×4 me telefon: Redaktori i madhësisë dhe sfondit

Tabela e përmbajtjes

Kërkesa për fotografinë e pasaportës 3×4 në detaje

Një foto 3×4 i referohet një fotografie me gjerësi 3 njësi (kjo mund të jetë inç, centimetra, etj.) dhe lartësi 4 njësi. Është një madhësi standarde që përdoret për dokumente zyrtare si pasaporta dhe viza.

Çfarë madhësie është 30 × 40 cm? — Fotoja 30 × 40 cm është e barabartë me 300 × 400 mm. Kjo është një madhësi standarde fotografie që përdoret për të printuar, kornizuar dhe shfaqur foto dhe vepra arti. Raporti i pamjes së një fotografie 30 × 40 cm është 3:4.

Sa është 30 × 40 cm në inç? — Në disa raste, për printime më të mëdha, mund t'ju duhet të dini se çfarë është 30×40 cm në inç. Fotografia 30 × 40 cm është e barabartë me 11,81 × 15,75 inç.

Çfarë është një dimension fotografik dixhital 3×4 për aplikacionet në internet?

Specifikimet e sakta dixhitale për një foto 3×4 ndryshojnë në bazë të rezolucionit të fotografisë, e njohur edhe si DPI (pika për inç). Për shembull: (*) Në një rezolucion prej 300 DPI: 354 × 472 pikselë (*) Në një rezolucion prej 600 DPI: 709 × 945 pikselë

Matjet dixhitale mund të ndikohen nga rezolucione të ndryshme ose DPI. Për fat të mirë, aplikacioni 7ID mund të ndryshojë madhësinë e imazheve në 3×4 cm ose inç pa kompromentuar cilësinë.

Aplikacioni 7ID: Resizer i fotografisë së pasaportës celulare

7 ID: Krijuesi i fotografive të pasaportës 3x4
7 ID: Redaktues i sfondit të fotografive të pasaportës 3x4
7 ID: 3x4 Shembull Foto e Pasaportës

7ID është një aplikacion miqësor për përdoruesit që thjeshton krijimin, modifikimin dhe konvertimin e fotografive të dokumenteve për përdoruesit e Android dhe iPhone. Projektuar si për paraqitjet online ashtu edhe jashtë linje, ai ofron një gamë të gjerë karakteristikash për ta bërë detyrën sa më të lehtë që të jetë e mundur:

(*) Ndryshimi automatik i madhësisë së fotografisë. Kjo veçori e pret menjëherë imazhin tuaj në formatin tuaj të preferuar, duke siguruar që koka dhe sytë të jenë pozicionuar në mënyrë korrekte, duke eliminuar nevojën për redaktim manual. (*) Ndryshimi i ngjyrës së sfondit. Ky funksion i lejon përdoruesit të modifikojnë ngjyrën e sfondit në të bardhë, gri të çelur ose blu, në përputhje me standardet zyrtare për fotografinë e pasaportës 3×4, si dhe standardet e tjera të dokumenteve, të gjitha duke përdorur një funksion të përshtatshëm rrëshqitës. (*) Modele printimi. Pasi fotografia juaj të jetë gati, 7ID ofron një shabllon të printueshëm që është i pajtueshëm me çdo madhësi standarde të letrës (10×15 cm, A4, A5, B5). Ky version i printueshëm përmban katër fotografi individuale 2×2 të vendosura për prerje të pastër. (*) Redaktimi i fotografive të pasaportës së ekspertëve (tarifa shtesë). Për dokumente të rëndësishme si pasaportat ose aplikimet e lotarisë DV, opsioni 7ID Expert ofron modifikim të avancuar për të përmirësuar cilësinë e imazhit dhe për të eliminuar në mënyrë efektive sfondin. Ky shërbim me pagesë përfshin mbështetje gjatë gjithë kohës dhe një garanci për kthimin e parave: nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin, ne do ta modifikojmë foton pa pagesë.

Këtu janë hapat për të përdorur aplikacionin 7ID për ndryshimin e madhësisë së fotografisë:

Hapi 1: Filloni procesin duke ngarkuar një foto me fytyrë të plotë me çdo sfond.

Hapi 2: Përcaktoni vendin dhe dokumentin për të cilin po aplikoni. Prej andej, lëreni 7ID të marrë përsipër — konvertimi automatik i madhësisë, rregullimi i pozicionit të kokës dhe syve, ndryshimi i sfondit dhe përmirësimi i cilësisë së fotografisë për të përmbushur kërkesat.

Konvertoni foton në 3×4 në internet me aplikacionin 7ID!

Si të bëni një fotografi të duhur pasaporte me telefon?

Për të bërë një fotografi pasaporte me cilësi profesionale duke përdorur një smartphone, ndiqni këto udhëzime:

(*) Zgjidhni një sfond të pastër, të ndriçuar mirë, pa hije, tekstura ose vija. (*) Pozicionohuni rreth tre metra larg telefonit tuaj dhe sigurohuni që fytyra juaj të jetë drejtpërdrejt drejt kamerës. (*) Mbani një shprehje normale të fytyrës: Mbani kokën drejt, sytë hapur dhe gojën të mbyllur. Sigurohuni që e gjithë fytyra juaj të jetë e dukshme, duke përfshirë qafën dhe shpatullat tuaja. (*) Shmangni mbajtjen e syzeve, kapele, syze dielli, filtra ose veshje që i ngjajnë uniformës.

Pas kapjes së fotografisë, ngarkoni atë në 7ID për modifikim, kjo do t'ju sigurojë të merrni një foto të përshtatshme.

Si të printoni foto 3×4 nga telefoni juaj?

Aplikacioni 7ID thjeshton procesin duke ofruar një shabllon printimi fotografish 3×4. Nuk ka nevojë të shqetësoheni për prerjen e fotografisë në një madhësi 3×4—Aplikacioni 7ID garanton se fotot tuaja do të kenë madhësinë e duhur kur printohen.

Për të krijuar foton tuaj të pasaportës 3×4 cm nga komoditeti i shtëpisë tuaj, thjesht ndiqni këto hapa të thjeshtë, duke supozuar se printeri juaj mund të printojë me ngjyra në letër fotografike:

(*) Merrni letër fotografike 10×15 cm (4×6 inç), një madhësi standarde e kartolinës. Gjeni imazhin që dëshironi të printoni, klikoni me të djathtën mbi të dhe zgjidhni Printo. (*) Zgjidhni modelin e printerit tuaj në dritaren që shfaqet. (*) Zgjidhni madhësinë dhe llojin e duhur të letrës (10×15 ose A6). (*) Specifikoni numrin e kopjeve që dëshironi të printoni. Rishikoni cilësimet tuaja dhe printoni.

Kur nuk keni një printer, shfrytëzimi i një shërbimi lokal printimi është një alternativë e shkëlqyer. Gjeni një dyqan printimi në zonën tuaj dhe kërkoni një punë printimi në letër 4×6 inç (10×15 cm). Shumë nga këto shërbime ju lejojnë të vendosni dhe të paguani për porosinë tuaj në internet, dhe më pas të merrni printimet tuaja në një vendndodhje që zgjidhni. Walgreens, një opsion popullor në SHBA, është një shembull i tillë. Shërbimet online si Rite Aids, CVS dhe të tjera ju lejojnë të printoni foto në mënyrë të ngjashme.

Aplikacioni 7ID e bën të lehtë konvertimin e fotove në 3×4 në internet. Ai rregullon me profesionalizëm ngjyrën e sfondit, konverton fotot në madhësinë e kërkuar dhe trajton të gjitha detyrat e ndërlikuara të redaktimit të fotografive për ju.

Cilado qoftë nevoja, qoftë për vizë, pasaportë apo kartë identiteti zyrtare, 7ID e bën të lehtë kapjen e fotografisë ideale 3×4, duke e kthyer në thelb smartfonin tuaj në një kabinë fotografike celulare!

Lexo më shumë:

Aplikacioni i fotografisë së pasaportës malajziane: Bëni një fotografi pasaporte në 2 sekonda
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës malajziane: Bëni një fotografi pasaporte në 2 sekonda
Lexo artikullin
Ku mund të marr fotot e pasaportës me çmimin më të mirë në SHBA?
Ku mund të marr fotot e pasaportës me çmimin më të mirë në SHBA?
Lexo artikullin
Si të krijoni një foto pasaporte me sfond blu me telefon?
Si të krijoni një foto pasaporte me sfond blu me telefon?
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play