Bërja e një fotografie 2×2 me telefon: Redaktori i madhësisë dhe sfondit

Me ardhjen e telefonave inteligjentë, bërja e një fotografie 2×2 – një kërkesë kritike për shumë aplikacione – nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Duke pasur parasysh rëndësinë e kësaj madhësie specifike për dokumentacionin zyrtar, është e dobishme të dini se si të bëni foto të tilla drejtpërdrejt nga telefoni juaj. Ky artikull ofron një zgjidhje të shpejtë dhe efikase për marrjen dhe prerjen e fotografive në madhësinë e duhur me aplikacionin 7ID.

Bërja e një fotografie 2×2 me telefon: Redaktori i madhësisë dhe sfondit

Tabela e përmbajtjes

Kuptimi i kërkesës së fotografisë 2×2 inç

Një foto 2×2 është një imazh që mat saktësisht dy inç të gjerë me dy inç të lartë. Në thelb, është një foto katrore, e bërë shpesh për të përfshirë vetëm kokën dhe shpatullat e subjektit.

Është i njohur për kërkesat e identifikimit në shumë dokumente zyrtare. Këto përfshijnë fotografitë e pasaportës, aplikimet për viza dhe kredencialet e tjera zyrtare. Disa aplikacione të dukshme të figurës 2×2 përfshijnë:

Aplikacionet online shpesh marrin parasysh dimensionet dixhitale. Përmasat e një fotografie 2×2:

(*) Fotografia 2×2 në pixel është zakonisht 600×600 (*) Rezolucioni i fotografisë 2×2 është 300 dpi (pika për inç).

Një foto 2×2 inç është afërsisht e barabartë me një imazh 5×5 centimetra.

Ju ndoshta keni shumë pyetje si "Ku mund të bëj një foto pasaporte 2×2?" ose "Si të ndryshosh madhësinë e fotografisë në 2x2?" Mos u shqetësoni, ka një përgjigje për të gjitha këto pyetje - Aplikacioni 7ID.

Aplikacioni 7ID: Konvertuesi i fotografive 2×2

7 ID: 2x2 Aplikacioni i fotografisë së pasaportës
7 ID: Mjet për modifikimin e fotografive të pasaportës 2x2
7 ID: Merrni një foto pasaporte 2x2 në sekonda

Aplikacioni 7ID është një aplikacion intuitiv që lehtëson krijimin, modifikimin dhe konvertimin e fotografive të dokumenteve si për përdoruesit e Android ashtu edhe për iPhone. Është projektuar si për paraqitjet online dhe jashtë linje, dhe ofron një sërë veçorish për ta bërë procesin pa probleme. Një abonim mujor për aq pak sa 2 dollarë (mund të mos ndryshojë ndjeshëm sipas rajonit) do t'ju japë akses të pakufizuar në veçoritë e mëposhtme:

(*) Prerja automatike e fotografive: Ky funksion rregullon automatikisht imazhin tuaj në formatin e dëshiruar, duke siguruar që koka dhe sytë të jenë të pozicionuara me saktësi, duke i çliruar përdoruesit nga telashet e redaktimit manual. (*) Ndryshimi i ngjyrës së sfondit: Ky atribut i lejon përdoruesit të ndryshojnë ngjyrën e sfondit në të bardhë, gri të hapur ose blu, që përputhet me shumicën e specifikimeve zyrtare të dokumentit, duke përdorur një funksion rrëshqitës të lehtë për t'u përdorur. (*) Modelet e printimit: Pasi fotografia juaj të jetë gati, 7ID ofron një shabllon të printueshëm që i përshtatet çdo madhësie standarde të letrës (10×15 cm, A4, A5, B5). Ky version i printueshëm përfshin katër fotografi individuale 2×2 të gatshme për prerje të pastër. (*) Redaktimi i avancuar (funksioni i ekspertit): Për dokumente të rëndësishme si pasaportat ose aplikacionet e lotarisë DV, opsioni 7ID Expert përdor redaktim të avancuar për të përmirësuar cilësinë e imazhit dhe për të eliminuar me efikasitet sfondin. Veçoria e Ekspertit përfshin mbështetje dhe garanci 24/7: nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin, ne do ta rregullojmë foton falas.

Ja se si të përdorni aplikacionin 7ID për redaktimin e fotografive:

Hapi 1: Filloni duke ngarkuar një fotografi me fytyrën tuaj të plotë në çdo sfond.

Hapi 2: Specifikoni shtetin dhe dokumentin për të cilin po aplikoni. Nga këtu, lëreni 7ID të marrë përsipër—ndryshimi automatik i madhësisë, korrigjimi i pozicionimit të kokës dhe syve, ndryshimi i sfondit dhe përmirësimi i cilësisë së fotografisë për të përmbushur kërkesat e fotografisë.

Bërja e një fotografie të mirë pasaporte me iPhone ose Android: Këshilla të përgjithshme

Për të bërë një fotografi pasaporte me cilësi të lartë me një iPhone ose Android, duhet të ndiqen disa kritere: (*) Përdorni një sfond të qartë e të ndritshëm pa hije, tekstura ose vija. (*) Pozicionohuni rreth tre metra nga telefoni juaj, drejtpërdrejt përballë kamerës. (*) Mbani një shprehje neutrale të fytyrës me kokën drejt, sytë hapur dhe gojën mbyllur. (*) Sigurohuni që fytyra juaj, duke përfshirë pjesën e sipërme të qafës dhe shpatullave, të jetë plotësisht e dukshme. (*) Shmangni veshjen e syzeve, kapelave, hijeve, filtrave ose veshjeve që i ngjajnë uniformës.

Pasi të keni bërë një foto, ngarkoni atë në 7ID për modifikim për t'u siguruar që të merrni një foto kualifikuese.

Pra, le t'i përgjigjemi pyetjes suaj të fundit, e cila është "Ku mund të marr një foto 2×2?"

Si të printoni një foto 2×2 nga telefoni juaj?

Për aq sa mund t'ju duhet një kopje fizike e një fotografie 2×2, aplikacioni 7ID ju ofron shabllon fotografish 2×2 falas. Ju nuk keni nevojë të mendoni se si të shkurtoni një foto në 2×2—Aplikacioni 7ID siguron që fotot do të printohen në madhësinë e duhur.

Si të printoni foto 2×2 në shtëpi?

Për të printuar foton tuaj 2×2 në shtëpi, ndiqni këto hapa të thjeshtë, duke supozuar se printeri juaj mbështet printimin me ngjyra në letër fotografike: (*) Merrni letër fotografike 10×15 cm (4×6 inç), një madhësi standarde e kartolinës. (*) Gjeni foton që dëshironi të printoni, kliko me të djathtën mbi të dhe zgjidh Printo. (*) Zgjidhni modelin e printerit tuaj në dritaren që shfaqet. (*) Zgjidhni madhësinë dhe llojin e duhur të letrës (10×15 ose A6). (*) Specifikoni numrin e kopjeve që dëshironi të printoni. (*) Kontrolloni cilësimet dhe vazhdoni të printoni.

Ku të printoj foto 2×2 nëse nuk kam printer?

Nëse nuk keni një printer të disponueshëm, një shërbim lokal printimi mund të jetë një zgjidhje e mundshme. Gjeni një dyqan printimi lokal dhe porositni një printim në letër 4×6 inç (10×15 cm). Kostoja për printim zakonisht nuk është më shumë se 0,50 dollarë. Shumë shërbime ju lejojnë të vendosni dhe të paguani për porosinë tuaj në internet dhe të merrni printimin tuaj në një vend të përshtatshëm. Për shembull, në Walgreens, një opsion popullor në SHBA.

Si të printoni foto 2×2 në Walgreens 4×6?

Për të përdorur shërbimin e printimit Walgreens për të porositur printime fotografish 2×2 në internet, ndiqni këto hapa: (*) Vizitoni shërbimin e fotografive në internet Walgreens (https://photo.walgreens.com/) dhe zgjidhni printime 4×6. (*) Ngarkoni skedarin e imazhit që keni marrë nga aplikacioni 7ID, i cili përmban 4 foto individuale. (*) Bëni një pagesë, zgjidhni dyqanin tuaj më të afërt dhe merrni printimet tuaja në të njëjtën ditë, brenda një ore.

Regjistrimi i fotografisë së përsosur 2×2 me telefonin tuaj nuk është më një detyrë e frikshme falë aplikacioneve novatore si aplikacioni 7ID Free 2×2 Photo Converter. Duke përdorur këto metoda të avancuara, ju mund të merrni kontrollin e plotë të përmbushjes së kërkesave të fotografisë 2×2 në çdo kohë, kudo.

Si të printoni foto 2×2 në Walgreens 4×6?

Mund të printoni foto në të njëjtën mënyrë në shërbimet në internet si Rite Aids, CVS dhe të tjera.

Lexo më shumë:

Aplikacioni i Fotografisë së Vizës Indiane
Aplikacioni i Fotografisë së Vizës Indiane
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës irlandeze
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës irlandeze
Lexo artikullin
Aplikacioni i sfondit të fotografisë së pasaportës: Ndryshoni foton tuaj në 2 sekonda
Aplikacioni i sfondit të fotografisë së pasaportës: Ndryshoni foton tuaj në 2 sekonda
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play