Aplikacioni për fotografitë e pasaportës dhe identitetit turk (Kimlik Kartı).

Pasaporta turke është një dokument thelbësor për qytetarët turq që dëshirojnë të udhëtojnë në vende të tjera. Personat që kanë një pasaportë turke mund të hyjnë në 113 vende pa pasur nevojë për vizë.

Pasaporta është gjithashtu një lloj ID që qeveria turke e vërteton. Një gjë e rëndësishme është që fotografia e pasaportës turke të jetë perfekte.

Aplikacioni për fotografitë e pasaportës dhe identitetit turk (Kimlik Kartı).

Në këtë artikull, ne do t'ju udhëzojmë se si të bëni një fotografi ideale për pasaportën dhe ID-në tuaj turke (Kimlik Kartı).

Tabela e përmbajtjes

Abonimi ynë 7ID Pro ju lejon të bëni sa më shumë foto pasaporte që dëshironi, duke kushtuar vetëm 2 dollarë në muaj (çmimi mund të ndryshojë pak në varësi të vendit ku jetoni).

Aplikacioni 7ID: Krijuesi i fotografive të pasaportave turke
Aplikacioni 7ID: Madhësia e fotografisë së pasaportës turke
Aplikacioni 7ID: Shembull i fotografisë së pasaportës turke

Ndryshimi i madhësisë së fotografisë suaj në madhësinë 5×6

Madhësia e fotografisë së pasaportës së Turqisë duhet të jetë 5×6 cm. Koka juaj duhet të jetë midis 20 dhe 30 mm dhe duhet të ketë një hapësirë prej 5 mm nga maja e kokës deri në skajin e fotografisë.

Aplikacioni ynë 7ID e bën këtë të lehtë. Zgjidhni Turqinë si vendin tuaj dhe pasaportën si lloj dokumenti dhe aplikacioni do të ndryshojë madhësinë e figurës tuaj në madhësinë e kërkuar.

Madje do të sigurohet që koka juaj të ketë madhësinë e duhur dhe sytë tuaj të jenë në pozicionin e duhur.

Ndrysho sfondin në të bardhë të thjeshtë

Fotografia e pasaportës suaj turke duhet të ketë një sfond të bardhë.

Aplikacioni ynë 7ID mund ta bëjë këtë të ndodhë! Thjesht ngarkoni foton tuaj dhe sfondi do të bëhet i bardhë.

Mos harroni, mjeti ynë me përdorim të pakufizuar funksionon më mirë nëse fotografia juaj ka një sfond të lehtë dhe me ngjyrë të fortë. Nëse sfondi i fotografisë suaj është me ngjyra shumë të ndryshme, është më mirë të përdorni mjetin tonë Ekspert.

Përgatitni skedarin për printim

Aplikacioni ynë 7ID ofron një shabllon falas për fotografinë tuaj me madhësi të pasaportës turke. Ne kemi dy lloje: (*) Një për përdorim dixhital. (*) Një për printim. Ai lejon që dy foto të printohen në një faqe 10×15 cm (rreth 4×6 inç), e cila është e përkryer për aplikimin tuaj për pasaportë.

Merrni mbështetje profesionale

Tani, me aplikacionin 7ID, nuk keni nevojë të vizitoni një studio për të marrë një foto pasaporte. Mund të bëni lehtësisht një fotografi të përsosur në shtëpi dhe të merrni ende mbështetje profesionale.

Funksioni ynë Ekspert siguron rezultate të shkëlqyera për dokumentet kryesore si pasaportat, patentat e shoferit, vizat, lotaria DV dhe më shumë. Ju paguani për çdo foto veç e veç dhe nuk keni nevojë për abonim.

Veçoria Ekspert ofron: (*) AI të avancuar për redaktimin e fotografive (*) Redaktim fotografie me cilësi të lartë (*) Mbështetje teknike 24/7 (*) Një normë pranimi 99,7% nga agjencitë qeveritare (*) Zëvendësim falas nëse nuk jeni i lumtur me foton e fundit.

Besojini 7ID për ndihmë të detajuar dhe profesionale për fotografimin!

Si të printoni një foto pasaporte nga telefoni?

Si të printoni një foto pasaporte nga telefoni?

Aplikacioni 7ID ju jep një shabllon të printueshëm me katër foto identike. Ju mund të printoni foton tuaj të pasaportës turke ose në shtëpi ose duke përdorur shërbime të ndryshme fotografike në internet.

Për të printuar në shtëpi, ju nevojitet një printer me ngjyra dhe një letër fotografike me cilësi të mirë 10×15 cm (4×6 inç). Hapni shabllonin 7ID në kompjuterin tuaj, vendosni printerin në madhësinë e duhur të letrës dhe printoni.

Ose, nëse nuk keni një printer, mund të përdorni një shërbim printimi ose studio fotografike. Kërkoni një printim në letër 10×15. Shumë shërbime ju lejojnë të porosisni dhe paguani në internet, kështu që ju duhet vetëm të merrni printimin.

Lista kontrolluese e kërkesave për fotografitë e pasaportës turke dhe identitetit

Këtu janë kërkesat për fotografinë e pasaportës së Turqisë: (*) Madhësia e fotografisë: 60×50 mm (*) Madhësia e kokës: midis 20 dhe 30 mm, pjesa e sipërme e kokës duhet të jetë 5 mm nga buza e fotografisë (*) Fotografia e fundit: Duhet të jetë me ngjyra dhe të marra brenda 6 muajve të fundit (*) Sfondi: e bardhë e thjeshtë (*) Fytyra: shikimi drejt kamerës, shprehja neutrale, goja e mbyllur, sytë hapur (*) Mbulesa e kokës: Nuk lejohet përveç nëse është një vello për gratë, por fytyra e plotë duhet të jetë e dukshme (*) Syzet: Lejohen vetëm nëse sytë duken qartë dhe syzet nuk janë të lyer.

Kërkesat për foto të pasaportës turke për fëmijë

Nëse po planifikoni një udhëtim familjar jashtë vendit, çdo fëmijë ose foshnjë duhet të ketë pasaportën e vet. Për të marrë një foto të mirë për ta, ndiqni këto këshilla:

(*) Foto 5×6 cm (*) Koka e fëmijës duhet të jetë midis 20-30 mm nga fundi i mjekrës deri në majë të kokës (*) Fotoja e fundit: Duhet të jetë me ngjyra dhe të jetë marrë brenda 6 muajve të fundit (*) Mbajeni figurën të thjeshtë. Mos përfshini gjëra të tilla si sediljet e makinës, lodrat dhe njerëzit e tjerë. (*) Bëni foton nga lart nëse fëmija nuk mund të qëndrojë. Bëjini ata të shtrihen në një sfond. (*) Nëse jeni duke mbajtur fëmijën, mbajini duart larg fotos. (*) Përdorni një fletë ose leckë të bardhë për ta bërë sfondin të thjeshtë. (*) Sigurohuni që fytyra e fëmijës po shikon drejt kamerës. (*) Sytë e tyre duhet të jenë të hapur dhe goja e tyre e mbyllur. (*) Sigurohuni që drita të jetë e barabartë në fytyrën dhe sfondin e fëmijës.

Ju lutemi t'u përmbaheni këtyre rregullave për të shmangur çdo pengim ose refuzim të kërkesës tuaj për pasaportë.

Bërja e një fotografie pasaporte në shtëpi: Këshilla profesionale

Bërja e një fotografie të përsosur pasaporte vetë mund të kursejë kohë dhe para. Këtu janë disa këshilla profesionale për t'ju ndihmuar të bëni fotografinë më të mirë të pasaportës turke me smartphone tuaj:

(*) Përdorni dritën e ditës nëse është e mundur. Drita duhet të jetë pranë një dritareje, në mënyrë që të mos ketë hije të ashpra. (*) Stabilizoni telefonin tuaj. Vendoseni në një sipërfaqe të qëndrueshme ose në një trekëmbësh për imazhe të qarta. (*) Qëndroni drejt. Shikoni direkt në kamerë. Duhet të keni një fytyrë të relaksuar ose pak të buzëqeshur pa treguar dhëmbë dhe sytë duhet të jenë të hapur. (*) Bëni disa foto dhe zgjidhni më të mirën. (*) Lini hapësirë të mjaftueshme rreth jush që aplikacioni 7ID të presë foton. (*) Ngarkoni foton tuaj të zgjedhur në aplikacion. 7ID do të formatojë foton tuaj dhe do të rregullojë sfondin.

Jo vetëm një krijues fotografish pasaporte. Të gjitha tiparet e 7ID

Përveç cilësimeve të fotografisë së pasaportës, 7ID mund të ndihmojë me pjesë të tjera të aplikacionit tuaj për pasaportë.

7ID punon me kode QR, PIN, barkode dhe madje edhe nënshkrime dixhitale:

Me këto veçori të shkëlqyera, 7ID thjeshton procesin e aplikimit për pasaportë. Shërbimi ynë është i lehtë dhe i shpejtë dhe ju jep rezultate cilësore që plotësojnë të gjitha kërkesat.

Sigurohuni që aplikacioni 7ID do t'ju ndihmojë të merrni foton e pasaportës suaj turke siç duhet!

Lexo më shumë:

Aplikacioni për fotografitë e vizave turke: Si të merrni një vizë elektronike për Turqinë?
Aplikacioni për fotografitë e vizave turke: Si të merrni një vizë elektronike për Turqinë?
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës dhe identitetit të Italisë: Bëni fotografinë tuaj të përsosur
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës dhe identitetit të Italisë: Bëni fotografinë tuaj të përsosur
Lexo artikullin
Aplikacioni fotografik i Malajzisë EMGS (Pass studentore).
Aplikacioni fotografik i Malajzisë EMGS (Pass studentore).
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play