Aplikacioni i Fotove të Vizës së Shqipërisë

Dëshironi të udhëtoni në Shqipëri? Marrja e një vize shqiptare është hapi juaj i parë për të eksploruar Alpet Shqiptare, plazhet e bukura dhe kuzhinën mesdhetare. Një komponent kyç i aplikimit tuaj për vizë është fotografia juaj për vizë, e cila duhet të plotësojë disa kërkesa.

Aplikacioni i Fotove të Vizës së Shqipërisë

Lexoni më tej për të mësuar se si të bëni një foto pa të meta dhe në përputhje me vizën e Shqipërisë në asnjë kohë, duke përdorur vetëm telefonin tuaj inteligjent dhe aplikacionin e specializuar 7ID Visa Photo.

Tabela e përmbajtjes

Dokumentet e nevojshme për aplikimin për vizë elektronike në Shqipëri

Kur aplikoni për një vizë elektronike në Shqipëri, do t'ju duhet të siguroni disa dokumente të rëndësishme. Pasi aplikimi juaj të miratohet në internet, do t'ju duhet të sillni këto dokumente në ambasadën ose konsullatën më të afërt shqiptare:

(*) Një formular aplikimi i plotësuar që keni plotësuar në internet, printuar dhe nënshkruar. (*) Një foto e fundit e vizës së Shqipërisë, e bërë brenda gjashtë muajve të fundit. (*) Një kopje e pasaportës suaj, e cila duhet të jetë e vlefshme për të paktën tre muaj pas skadimit të vizës suaj. (*) Dëshmia e sigurimit mjekësor të udhëtimit. (*) Nëse jeni nën 18 vjeç, do t'ju duhet një letër nga prindërit tuaj që ju autorizon të udhëtoni. (*) Një ftesë nga dikush në Shqipëri, duke përfshirë një kopje të pasaportës së tyre. Nëse ata nuk janë nga Shqipëria, do t'ju duhet gjithashtu një kopje e lejes së tyre të qëndrimit.

Merrni një foto për vizën e Shqipërisë në internet: Aplikacioni 7ID

Aplikacioni 7ID: Albania Visa Photo Maker
Aplikacioni 7ID: Madhësia e fotografisë së vizës së Shqipërisë
Aplikacioni 7ID: Shembull Foto e Vizës së Shqipërisë

Merrni një fotografi të përsosur të vizës së Shqipërisë me një aplikacion të dedikuar 7ID, pavarësisht nëse jeni në iPhone ose Android. Thjesht ngarkoni foton tuaj, zgjidhni shtetin dhe llojin e dokumentit dhe shijoni të gjitha përfitimet që ofron 7ID.

Ndryshoni automatikisht madhësinë e fotografisë suaj për kërkesat për vizë shqiptare, duke rregulluar pozicionin e fytyrës dhe syve pa pasur nevojë të rregulloni asgjë me dorë.

Ndryshoni ngjyrën e sfondit në atë që kërkohet për vizën tuaj (e bardhë, gri e lehtë, blu). Nëse jeni duke përdorur versionin e pakufizuar - një sfond i thjeshtë me një ngjyrë funksionon më mirë. Nëse sfondi juaj është më i ndërlikuar, ekziston një mjet ekspert për t'ju ndihmuar.

Pasi të keni mbaruar modifikimin, 7ID do të përgatisë një shabllon falas për printimin e fotove tuaja në çdo madhësi standarde letre, si p.sh. 10×15 cm, A4, A5 ose B5. Mund t'i printoni sa herë të jetë e përshtatshme për ju. Do të merrni gjithashtu një shabllon dixhital falas të fotos suaj të vizës elektronike për Shqipërinë.

Keni nevojë të bëni modifikime më të detajuara, të përmirësoni cilësinë e imazhit apo të hiqni qafe sfondin? Ju ka mbuluar redaktimi i avancuar. Dhe me veçorinë Ekspert, ju merrni mbështetje 24/7 dhe kontrolle të cilësisë. Nëse nuk jeni të kënaqur me foton tuaj përfundimtare, ose nëse ajo refuzohet, ne do ta zëvendësojmë atë pa pagesë shtesë.

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

A keni nevojë të printoni një foto për vizën elektronike në Shqipëri?

Ju nuk keni nevojë për një imazh të printuar të vizës elektronike për Shqipërinë për të marrë vizën tuaj për Shqipërinë online. Në vend të kësaj ju nevojitet një dixhital. Thjesht përdorni një foto dixhitale të ofruar nga 7ID dhe ngarkoni atë në formularin tuaj online.

Lista kontrolluese e kërkesave për vizë në Shqipëri

Kur bëni një foto për një vizë shqiptare, mbani parasysh specifikimet e mëposhtme:

(*) Madhësia e fotografisë së vizës së Shqipërisë duhet të jetë 36 mm me 47 mm kur printohet. (*) Fotot dixhitale duhet të jenë afërsisht 850×1110 pikselë, më pak se 250 kilobajtë, me një qartësi prej 600 dpi. (*) Madhësia e kokës suaj nga mjekra deri në majë duhet të jetë 34,5 mm, me një hapësirë 4 mm nga maja e kokës deri në skajin e fotografisë. (*) Sfondi i imazhit të vizës së Shqipërisë duhet të jetë i bardhë. (*) Fotografia juaj duhet të jetë me ngjyra dhe të tregojë qartë të gjithë kokën dhe pjesën e sipërme të shpatullave tuaja. (*) Duhet të jetë një fotografi e fundit e bërë brenda gjashtë muajve të fundit. (*) Sigurohuni që fotografia të jetë e qartë, pa hije apo reflektime dhe që po shikoni drejt kamerës me një shprehje standarde, duke veshur rroba të rregullta. Pa kapele apo syze dielli.

Jo vetëm një mjet fotografik për viza!

Aplikacioni 7ID nuk ju ndihmon të krijoni fotografi ID, viza dhe pasaportë. Shikoni këto veçori falas:

Magazinimi & Gjeneruesi i QR dhe Barkodit
Mbani në dispozicion të gjitha llojet e kodeve, nga kodet e aksesit dhe barkodet e zbritjeve te kartat v. Ato janë të lehta për t'u gjetur dhe nuk keni nevojë për internet për t'u përdorur.

Ruajtja e kodit PIN
Një vend i sigurt për të ruajtur kodet PIN të kartës suaj, kodet e kyçjes dixhitale dhe fjalëkalimet pa u shqetësuar për dërgimin e tyre. Nuk kërkohet as internet.

Krijuesi i nënshkrimeve elektronike
Shtoni shpejt nënshkrimin tuaj dixhital në dokumente të tilla si skedarët PDF dhe Word.

Ju urojmë fat në aplikim dhe shijoni udhëtimin tuaj në Shqipëri!

Lexo më shumë:

Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së Bahamas: Pritni lehtë, modifikoni sfondin, printoni
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës së Bahamas: Pritni lehtë, modifikoni sfondin, printoni
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës malajziane: Bëni një fotografi pasaporte në 2 sekonda
Aplikacioni i fotografisë së pasaportës malajziane: Bëni një fotografi pasaporte në 2 sekonda
Lexo artikullin
Bërja e një fotografie 4×6 me telefon
Bërja e një fotografie 4×6 me telefon
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play