Aplikacioni Spanjoll DNI dhe Fotografia e Pasaportës

A keni nevojë për një mënyrë të shpejtë dhe pa probleme për të krijuar fotografitë tuaja DNI dhe pasaportës spanjolle? Mos kërkoni më tej! Aplikacioni 7ID është këtu për të thjeshtuar procesin dhe për të siguruar që fotot tuaja të plotësojnë të gjitha kërkesat e nevojshme.

Aplikacioni Spanjoll DNI dhe Fotografia e Pasaportës

Tabela e përmbajtjes

Aplikacioni 7ID: Krijuesi i fotografive spanjolle DNI
Aplikacioni 7ID: Madhësia e fotografisë spanjolle DNI
Aplikacioni 7ID: Shembull i fotografisë spanjolle DNI

Ndrysho madhësinë e fotografisë në 26 x 32 mm

Me 7ID, ndryshimi i përmasave të fotografisë suaj në dimensionet e kërkuara 26 x 32 mm është i lehtë. Ndërfaqja miqësore për përdoruesit e aplikacionit ju lejon të rregulloni dhe shkurtoni me lehtësi imazhin tuaj sipas specifikimeve të sakta.

7ID mbështet krijimin e fotografive të pasaportës në formate të ndryshme. Thjesht zgjidhni vendin dhe llojin e dokumentit tuaj dhe aplikacioni do të vendosë automatikisht specifikimet.

Ndrysho sfondin në të bardhë të thjeshtë

Thuaj lamtumirë shqetësimeve të sfondit! 7ID ju lejon të ndryshoni pa probleme sfondin e fotografisë tuaj në të bardhë të thjeshtë, duke përmbushur kërkesat standarde për fotografitë spanjolle DNI dhe pasaportë.

Nëse sfondi në foton tuaj origjinale është i ndërlikuar dhe i pabarabartë, ju sugjerojmë të zgjidhni versionin Premium të krijuesit të fotografive të pasaportës (i aksesueshëm pa abonim).

Përgatitni foton për printim

Pasi ta keni përsosur foton tuaj, 7ID ju ndihmon ta përgatisni atë për printim. Aplikacioni siguron që imazhi juaj të jetë gati për t'u transformuar në një printim me cilësi të lartë për dokumentet tuaja zyrtare.

7ID ju jep një shabllon për të printuar foton e pasaportës tuaj në dy mënyra: (*) Një version dixhital për paraqitje në internet. (*) Një për printim në madhësi letre të zakonshme si 10×15 cm (4×6 inç), A4, A5, B5. Çdo printim ju jep katër imazhe. Thjesht pritini ato dhe ngjitini në aplikacionin tuaj për pasaportë!

Merrni mbështetje profesionale (opsioni i ekspertëve)

Për ata që kërkojnë saktësi shtesë, 7ID ofron një opsion Expert. Ky funksion ofron mbështetje profesionale, duke ju udhëhequr gjatë procesit për të garantuar që fotot tuaja t'i përmbahen standardeve më të rrepta. 7ID ofron 3 opsione:

(*) Redaktori bazë i fotografive të pasaportës: Rregullon madhësinë, formatin, pozicionin e kokës dhe sfondin. Ideale për fotot e bëra në një sfond të thjeshtë. Përfshirë shabllonin e printimit. (*) Redaktuesi i fotografive të pasaportës premium: AI i avancuar për foto me çdo sfond. Norma e pranimit 99.7% me agjencitë qeveritare. Zëvendësime falas nëse nuk jeni të kënaqur. (*) Redaktimi i fotografive të pasaportës së biznesit: Merrni të gjitha veçoritë premium plus mbështetjen teknike me përparësi.

Si të printoni një foto ID nga telefoni?

Si të printoni një foto ID nga telefoni?

Printimi i fotove tuaja të identitetit direkt nga telefoni juaj nuk ka qenë kurrë më i thjeshtë. 7ID ofron shabllone, duke ju lejuar të printoni fotot tuaja me lehtësi dhe pa asnjë ndërlikim. Thjesht dërgoni shabllonin nga telefoni juaj në printerin tuaj nëse keni një printer që e lejon atë. Ose dërgojeni në një qendër printimi.

Lista kontrolluese e kërkesave për DNI dhe fotografitë e pasaportës spanjolle

(*) Madhësia. DNI: 32 x 26 mm; Pasaporta: 30 x 40 mm. (*) Sfondi: Përdorni një sfond të thjeshtë të bardhë ose me ngjyrë të çelur për të dy dokumentet. (*) Shprehja: Mbani një shprehje neutrale të fytyrës me një gojë të mbyllur si për fotot DNI ashtu edhe për pasaportën. (*) Pozicioni i kokës: Drejtojeni kamerën drejtpërdrejt me kokën të përqendruar në kornizë, duke u siguruar që të dy anët e fytyrës tuaj të jenë të dukshme. (*) Sytë: Mbajini sytë hapur dhe të dukshëm në të dyja fotot, duke shmangur reflektimet ose skuqjen e syve. (*) Syzet: Nëse mbani syze, sigurohuni që të mos ketë shkëlqim verbues dhe sytë tuaj të duken qartë. Rekomandohet të hiqni syzet nëse është e mundur. (*) Mbulesa e kokës: Mbulesa fetare e kokës mund të lejohet, por fytyra duhet të jetë plotësisht e dukshme. Kontrolloni udhëzimet specifike për të dy dokumentet. (*) Veshje: Vishni veshje të rregullta; shmangni uniformat ose veshjet që i ngjajnë uniformës si për fotot DNI ashtu edhe për pasaportën. (*) Cilësi: Sigurohuni që të dyja fotot të jenë të qarta, të mprehta dhe në fokus, duke shmangur skuqjen e syve dhe ekspozimin e tepërt.

Jo vetëm një krijues fotografish pasaporte. Të gjitha tiparet e 7ID

Jo vetëm për fotografitë e pasaportës! Aplikacioni ynë i bën të gjitha – fotot e identitetit, kodet QR, barkodet, nënshkrimet elektronike dhe kodet PIN!

Menaxheri i QR dhe Barkodit (falas):

Të lodhur nga kodet e shpërndara? Përdorni 7ID për të mbajtur të gjitha kodet tuaja të aksesit, barkodet e zbritjes dhe kartat vdekje në një vend. Nuk ka nevojë që interneti t'i aksesojë ato - është shumë e lehtë!

Mbrojtësi i kodit PIN (falas):

Mbani të sigurt kodet PIN të kartës suaj të kreditit, kodet e kyçjes dixhitale dhe fjalëkalimet me 7ID. Kodet tuaja qëndrojnë të sigurta dhe ju jeni në kontroll.

Karakteristika e nënshkrimit elektronik (falas):

Bëni të lehtë nënshkrimin! Me 7ID, kthejeni nënshkrimin tuaj në një elektronik në sekonda. Përmirësoni dokumentet tuaja me vetëm disa prekje!

Aplikacioni 7ID është zgjidhja juaj e preferuar për krijimin e fotografive spanjolle DNI dhe pasaportave pa të meta. Pavarësisht nëse jeni një profesionist i sprovuar ose një përdorues për herë të parë, ky aplikacion miqësor për përdoruesit siguron që fotot tuaja të jenë gati për përdorim zyrtar me lehtësi dhe saktësi.

Lexo më shumë:

Aplikacioni i fotografive të vizave në Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA).
Aplikacioni i fotografive të vizave në Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA).
Lexo artikullin
Ku mund të marr fotot e pasaportës me çmimin më të mirë në SHBA?
Ku mund të marr fotot e pasaportës me çmimin më të mirë në SHBA?
Lexo artikullin
Aplikacioni fotografik për pasaportën gjermane (Reisepass) dhe ID gjermane (Personalausweis).
Aplikacioni fotografik për pasaportën gjermane (Reisepass) dhe ID gjermane (Personalausweis).
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play