Aplikacioni për fotografitë e vizave në Uzbekistan: Udhëzues për Viza për t'u ndjekur

Uzbekistani në zhvillim aktiv po bëhet një destinacion gjithnjë e më tërheqës për turistët. Të gjithë duan të shohin Samarkandin e pabesueshëm dhe Buharanë e lashtë dhe të shijojnë kuzhinën e shijshme lokale. Për ta bërë këtë, ju duhet një vizë për në Uzbekistan.

Aplikacioni për fotografitë e vizave në Uzbekistan: Udhëzues për Viza për t'u ndjekur

Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë se si të thjeshtoni procesin e vizave për Uzbekistanin duke bërë një fotografi të përsosur dhe të pajtueshme me krijuesin e fotografive të vizave në Uzbekistan 7ID.

Tabela e përmbajtjes

Dokumentet e nevojshme për aplikimin për vizë elektronike në Uzbekistan

Aplikimi për një vizë elektronike për Uzbekistanin është mjaft i thjeshtë. Ju duhet vetëm të dorëzoni disa dokumente në internet. Për të filluar procesin, sigurohuni që të keni dokumentet e mëposhtme:

(*) Një kopje e skanuar e pasaportës suaj aktuale, me të gjitha detajet qartësisht të dukshme. Madhësia e skedarit nuk duhet të kalojë 500 KB. (*) Një foto me madhësi pasaporte që plotëson standardet e ICAO

Për të aplikuar për një vizë në Uzbekistan në internet, vizitoni portalin zyrtar të vizave elektronike ( https://e-visa.gov.uz/ ). Portali ofron një udhëzues të detajuar, hap pas hapi se si të plotësoni formularin e aplikimit, të bëni pagesën e nevojshme dhe të ngarkoni dokumente thelbësore, si një kopje të pasaportës tuaj dhe një foto. Tarifat e vizave janë si më poshtë: 20 dollarë për vizë me një hyrje, 35 dollarë për vizë me dy hyrje dhe 50 dollarë për vizë me shumë hyrje. Pagesat mund të bëhen vetëm duke përdorur kartat Visa. Pas dorëzimit të aplikimit tuaj, do të merrni një email në lidhje me statusin tuaj të vizës brenda tre ditëve të punës. Për të hyrë në Uzbekistan, sigurohuni që të keni një kopje të shtypur ose elektronike të vizës së bashku me pasaportën tuaj.

Merrni një fotografi për vizë në Uzbekistan në internet: Aplikacioni 7ID

Aplikacioni 7ID: Krijuesi i fotografive të vizave në Uzbekistan
Aplikacioni 7ID: Redaktori i madhësisë së fotografive të vizave në Uzbekistan
Aplikacioni 7ID: Shembull i fotografisë së vizave në Uzbekistan

Prezantimi i aplikacionit miqësor për përdorimin e fotografive për vizë 7ID, i krijuar për të thjeshtuar procesin e aplikimit tuaj për vizë. Pavarësisht nëse jeni duke përdorur një iPhone ose Android, ky aplikacion është i nevojshëm për foto të shpejta dhe të lehta pasaporte ose viza.

Thjesht ngarkoni foton tuaj në aplikacionin tonë, zgjidhni vendin dhe dokumentin që ju nevojitet dhe filloni të përdorni të gjitha veçoritë e shkëlqyera që ofron 7ID:

Ndryshimi automatik i madhësisë: aplikacioni 7ID sigurohet që fotografia juaj të plotësojë specifikimet e sakta të madhësisë së fotografisë së vizës së Uzbekistanit, të rreshtojë në mënyrë të përsosur fytyrën dhe sytë tuaj dhe të mos ketë nevojë për ndonjë rregullim manual.

Modifikimi i sfondit: ndryshoni lehtësisht ngjyrën e sfondit për t'iu përshtatur kërkesave tuaja për vizë (e bardhë, gri e lehtë, blu). Nëse jeni duke përdorur versionin Pafund të 7ID, është më mirë ta bëni imazhin tuaj në një sfond pikturë njëngjyrëshe.

Për prejardhje më komplekse, rekomandohet mjeti Ekspert.

Gati për të printuar shabllone: pas redaktimit, 7ID ju jep një shabllon të printueshëm për çdo letër me madhësi standarde (10×15 cm, A4, A5, B5), në mënyrë që të mund të printoni fotot tuaja të vizave kudo dhe në çdo kohë.

Redaktimi i avancuar (Veçori e ekspertëve): kjo veçori përdor teknologji të përparuar për të ofruar opsione më të detajuara redaktimi, qartësi të përmirësuar të imazhit dhe opsionin për të hequr në mënyrë efektive çdo sfond.

Mbështetje 24/7 dhe sigurim i cilësisë (Karakteristika e Ekspertit): mbështetuni tek ekspertët tanë për mbështetje të vazhdueshme. Nëse nuk jeni të kënaqur me foton përfundimtare ose nëse ajo refuzohet, ne do ta zëvendësojmë atë falas.

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

A keni nevojë të printoni një foto për vizën elektronike të Uzbekistanit?

Kur aplikoni për vizë në Uzbekistan, gjithçka bëhet online, kështu që nuk keni nevojë për një foto të printuar. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ngarkoni një foto dixhitale që plotëson kërkesat.

Ju mund të përdorni një shabllon fotografik dixhital falas, të ofruar nga aplikacioni i krijuesit të fotografive të vizave në Uzbekistan 7ID.

Lista kontrolluese e kërkesave për vizë në Uzbekistan

Marrja e duhur e fotografisë suaj të vizës është thelbësore për aplikimin tuaj për vizë në Uzbekistan. Ndiqni këto udhëzime bazuar në standardet e ICAO për të siguruar që fotografia juaj të pranohet:

(*) Madhësia e fotografisë së vizës në Uzbekistan duhet të jetë 35×45 mm. (*) Fytyra juaj duhet të mbushë 70-80% të fotografisë. (*) Fotografia duhet të ishte bërë brenda gjashtë muajve të fundit. (*) Sigurohuni që ndriçimi të jetë i barabartë pa hije. (*) Duhet të jetë një foto me ngjyra me nuanca natyrale të lëkurës. (*) Mbani një shprehje neutrale të fytyrës. (*) Sytë duhet të jenë të hapur dhe të dukshëm, jo të mbuluar me qime. (*) Nëse mbani syze, sigurohuni që ato të mos jenë të lyera dhe të mos ju errësojnë sytë. (*) Fytyra duhet të jetë plotësisht e dukshme, pa pengesa nga mbulesat e kokës ose stolitë.

Jo vetëm një mjet fotografik për viza!

Aplikacioni 7ID bën më shumë sesa thjesht të krijojë fotografi në përputhje me ID-në. Është një aplikacion gjithçka-në-një që ju ndihmon të menaxhoni pa probleme kodet QR, barkodet, kodet PIN dhe madje edhe nënshkrimet elektronike.

Ruajtja dhe gjeneruesi i QR dhe barkodit (falas): Organizoni, ruani dhe gjeneroni me lehtësi kode QR të ndryshme, duke përfshirë kodet e hyrjes, barkodet e zbritjes ose kartat v. Qasuni në kodet tuaja në çdo kohë, edhe jashtë linje.

Ruajtja e kodit PIN (falas): Një kasafortë e sigurt për të gjithë PIN-et tuaja të ndjeshme, nga kartat bankare deri te bravat dixhitale, duke siguruar që ato të jenë të sigurta dhe të aksesueshme pa lidhje interneti.

Krijuesi i nënshkrimeve elektronike (falas): Shtoni menjëherë nënshkrimin tuaj dixhital në dokumente të tilla si skedarët PDF dhe Word, duke thjeshtuar procesin tuaj të dokumenteve dixhitale.

Fat të mirë për të marrë vizën tuaj në Uzbekistan dhe shijoni udhëtimin tuaj!

Lexo më shumë:

Si të printoni një foto pasaporte nga telefoni juaj? (SHBA)
Si të printoni një foto pasaporte nga telefoni juaj? (SHBA)
Lexo artikullin
Aplikacioni i fotografive të vizave të Katarit dhe aplikacioni i fotografive Hayya
Aplikacioni i fotografive të vizave të Katarit dhe aplikacioni i fotografive Hayya
Lexo artikullin
Aplikacioni fotografik i kartës së PR (qëndrimit të përhershëm) të Kanadasë
Aplikacioni fotografik i kartës së PR (qëndrimit të përhershëm) të Kanadasë
Lexo artikullin

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play