7ID: Merrni foton e pasaportës në sekonda

Merrni fotografi në përputhje me pasaportën dhe skedarë imazhesh nënshkrimesh, ruani kodet dhe barkodet QR dhe ruani në mënyrë të sigurt kodet tuaja PIN në një aplikacion. Instaloni tani falas!

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Krijoni një foto në madhësinë e pasaportës në telefonin tuaj me vetëm disa prekje. Pavarësisht nëse po aplikoni për një pasaportë, vizë ose ndonjë dokument tjetër, 7ID ju ka mbuluar. Aplikacioni ka kërkesa të përditësuara fotografike për dokumente të 170+ vendeve

7 ID: Zgjidhni foton burimore
7 ID: Zgjidhni llojin e fotos
7 ID: Konfirmoni zgjedhjen tuaj

Si punon

Bëni një selfie ose ngarkoni një foto nga galeria e telefonit tuaj

Zgjidhni një lloj fotografie. Zbuloni specifikimet për fotot e kërkuara për çdo dokument në mbarë botën

Madhësia e fotografisë, sfondi dhe shablloni i printimit do të vendosen automatikisht

7ID mbështetet nga Visafoto.com, një kompani që ka prodhuar me sukses mbi 500,000 fotografi pasaportash të miratuara nga agjencitë qeveritare.

7ID App logo

Foto me cilësi të lartë brenda sekondave

Eksportimi i shpejtë i fotove në telefonin tuaj

Qasje në historikun e plotë të fotografive

Mbështetje përmes bisedës brenda aplikacionit

Keni nevojë për besueshmëri shtesë për aplikacione të rëndësishme? Shërbimi ynë i Fotografisë së Biznesit është këtu për t'ju ndihmuar!

Redaktimi i fotografive të pasaportës së ekspertëve Redaktimi i fotografive të pasaportës së biznesit
Ndrysho sfondin në të bardhë ose blu Ndrysho sfondin në të bardhë ose blu
Ndryshoni madhësinë e figurës në madhësinë e kërkuar të fotografisë së pasaportës dhe vendosni një pozicion të kokës Ndryshoni madhësinë e figurës në madhësinë e kërkuar të fotografisë së pasaportës dhe vendosni një pozicion të kokës
Në rast se fotografia juaj nuk pranohet, ne do ta zëvendësojmë atë falas Në rast se fotografia juaj nuk pranohet, ne do ta zëvendësojmë atë falas
Mbështetje përmes bisedës brenda aplikacionit Mbështetje me përparësi 24/7 përmes bisedës brenda aplikacionit

Jo vetëm një krijues fotografish pasaporte

Qëndroni të organizuar, qëndroni të sigurt. Aplikacioni që strukturon identitetin tuaj!

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play

Pyetjet e bëra më shpesh

Shkarkoni 7ID falas

Shkarkoni 7ID nga Apple App Store Shkarkoni 7ID nga Google Play
Këto kode QR u krijuan nga vetë aplikacioni 7ID
Shkarkoni 7ID nga Apple App Store
Shkarkoni 7ID nga Google Play